Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot muzyczny

Yakoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Nwm czy w tym dziale, ale oki. Mam pytanie, a mianowicie! Poszukuje jakiegoś programu do bota na ts3... Tylko nie Virtual Audio. Coś lepszego + najlepiej z poradnikiem jak odpalić ;)

Opublikowano

a po co ci coś lepszego jak to wszystko spełnia i tak 1 funkcje tworzy virtualną kartę dziwiękową czego więcej ty tu chcesz? a poradnik pewnie znajdziesz w dziale z poradnikami wyżej :)

Opublikowano

a po co ci coś lepszego jak to wszystko spełnia i tak 1 funkcje tworzy virtualną kartę dziwiękową czego więcej ty tu chcesz? a poradnik pewnie znajdziesz w dziale z poradnikami wyżej :)

Oki, tyle że na windows 7 nwm czemu dźwięk mi się wycisza. Mogę tylko odpalić tak jakby 1 karte.

Opublikowano

wicisza się bo to normalne :) na ts jak jedna osoba mówi to bot się lekko przyciszy ale tylko ty to słyszysz, inni słyszą normalnie. Chyba że nadasz sobie 'priority speaker' to wtedy co innego.

Opublikowano

wicisza się bo to normalne :) na ts jak jedna osoba mówi to bot się lekko przyciszy ale tylko ty to słyszysz, inni słyszą normalnie. Chyba że nadasz sobie 'priority speaker' to wtedy co innego.

Chodzi mi o to że wszystkie dźwięki po zainstalowaniu programu się wyciszają. Nawet na ts3 nie słysze ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...