Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arma 2 - jak połączyć się z serwerem?

maxin121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak połączyć się z serwerem arma 2 za pomocą IP ? Znalazłem serwer arma 2 lecz nie wiem jak się do niego połączyć czy trzeba odpalić jakąś konsolę czy coś proszę o odp. Grę mam ze steam więc oryginalna.

Opublikowano

jak połączyć się z serwerem arma 2 za pomocą IP ? Znalazłem serwer arma 2 lecz nie wiem jak się do niego połączyć czy trzeba odpalić jakąś konsolę czy coś proszę o odp. Grę mam ze steam więc oryginalna.

Wciśnij przycisk połączenia zdalnego. ;) Jeśli masz po polsku na pewno znajdziesz jeśli po angielsku to w takim razie jest to przycisk "Remote". Po wciśnięciu gra poprosi cię o ip oraz port serwera z którym chcesz się połączyć. :P

Opublikowano

Wpisałem IP i Port serwera po czym nacisnąłem OK, lecz nic się po tym nie dzieje. Nie dodaje mi serwera ani nie dołącza mi na serwer, Jak mam na niego wejść?

Opublikowano

Wciśnij przycisk połączenia zdalnego. ;) Jeśli masz po polsku na pewno znajdziesz jeśli po angielsku to w takim razie jest to przycisk "Remote". Po wciśnięciu gra poprosi cię o ip oraz port serwera z którym chcesz się połączyć. :P

Po pierwsze jaki port wpisać czy zostawić taki jaki jest ? po 2 jak zostawiam port i wklejam IP i nic...Nie łączy mnie czego ? pls help :)

Opublikowano

Po pierwsze jaki port wpisać czy zostawić taki jaki jest ? po 2 jak zostawiam port i wklejam IP i nic...Nie łączy mnie czego ? pls help :)

To czy musisz wpisać inny port zależy od serwera. Większość ma niestandardowy. Jeśli nie działa to możliwe że jest po prostu wyłączony albo masz złą wersję gry. ;)

Opublikowano

To czy musisz wpisać inny port zależy od serwera. Większość ma niestandardowy. Jeśli nie działa to możliwe że jest po prostu wyłączony albo masz złą wersję gry. ;)

mam wersje gry 1.11.86734 serwer nie wiem jaką wymaga ale pewnie najnowszą lecz ja nie wiem jaka jest najnowsza :( więc jak możesz to napisz jaka jest obecnie najnowsza wersja gry i jak byś mógł to wyjaśnił jak ją zainstalować z góry dzięki.

Opublikowano

mam wersje gry 1.11.86734 serwer nie wiem jaką wymaga ale pewnie najnowszą lecz ja nie wiem jaka jest najnowsza :( więc jak możesz to napisz jaka jest obecnie najnowsza wersja gry i jak byś mógł to wyjaśnił jak ją zainstalować z góry dzięki.

Myślę że masz aktualną wersję, ale nie jestem pewien. Pytanie trochę z innej beczki. Masz samą Arme 2? Czy posiadasz także jakieś DLC?

Opublikowano

Myślę że masz aktualną wersję, ale nie jestem pewien. Pytanie trochę z innej beczki. Masz samą Arme 2? Czy posiadasz także jakieś DLC?

Mam tylko Arme 2 kupiłem na przecenie steam. Żadnych dodatków nie mam ponieważ zakupiłem arme 2 tylko po to żeby pograć sobie na multi na serwerze life.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...