Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ćwiczyć skilla z AWP?

Gość HJRxKING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Postanowiłem nauczyć się grać AWP. Jak trenować gdzie? Jakieś porady/poradniki mile widziane. Wiem o 2xQ i wsumie nic więcej :D

Opublikowano

Ja jestem bogiem AWP, mów do mnie tak.

7 lat w 1.6 + ćwicz dużo na deathmatchach, sporo dają. Daj sobie ten klawisz namierzania gdzieś aby było Ci wygodnie i sprawnie + trenuj no zoomy

Opublikowano

Wbijaj na areny i ustawiaj w ustawieniach awp,poćwiczysz aima w ten sposób.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Uczeń
Opublikowano

Cześć, wydaje mi się że to może być ciekawe.

Film nie mojego autorstwa, ale sam z niego korzystałem, wydaje mi się że wyszło mi to na dobre.

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Budowniczy
Opublikowano

Ja jestem bogiem AWP, mów do mnie tak.

7 lat w 1.6 + ćwicz dużo na deathmatchach, sporo dają. Daj sobie ten klawisz namierzania gdzieś aby było Ci wygodnie i sprawnie + trenuj no zoomy

Jesteś bogiem haha? Jesteś śmieszny po co komu no zoom w cs:go? no zoom jest bardzo rzadko strzelany bo to nie jest cs 1.6 tylko go tutaj się nawet fast zoomów nie robi jak w 1.6.

Opublikowano

Graj AWP dużo na DeathMatch  lub na serwerach only awp lub też mapach specjalnie do tego :)

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

Opublikowano

Jesteś bogiem haha? Jesteś śmieszny po co komu no zoom w cs:go? no zoom jest bardzo rzadko strzelany bo to nie jest cs 1.6 tylko go tutaj się nawet fast zoomów nie robi jak w 1.6.

Nie wiem jak tam u ciebie ale jak ci wyjdzie typek przed morde to nie masz czasu celować z zooma, po za tym kto tak mówi, że się nie robi fastzoomów. Ja robię i znam jeszcze z 50 osób, które też robią.  I co

l2p

Opublikowano

Jedyna sensowna opcja to siedzenie godzinami na serwerach DM bądź only AWP. SKilla nie kupisz ;) 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Nie wiem jak tam u ciebie ale jak ci wyjdzie typek przed morde to nie masz czasu celować z zooma, po za tym kto tak mówi, że się nie robi fastzoomów. Ja robię i znam jeszcze z 50 osób, które też robią.  I co

l2p

Grasz w 7 lat w cs'a i strzelasz only noscope ? Widzę już tego skilla biegasz i strzelasz przed siebie. QuickScope się trenuje żeby strzelić szybko tam gdzie wycelujesz...

Opublikowano

Grasz w 7 lat w cs'a i strzelasz only noscope ? Widzę już tego skilla biegasz i strzelasz przed siebie. QuickScope się trenuje żeby strzelić szybko tam gdzie wycelujesz...

ale nie rozumiesz, że on jest lepszy i potrafi? już widzę te banie  z połowy mapy noscope. 

a co do tematu. Polecam mapę aim training cs go. Gdzieś na workshopie jest

Opublikowano

na awp najlepszy jest DM, zadna mapa treningowa ci nie pomoże tyle co meczenie DMow bo będziesz miał sytuację takie jak na normalnych meczach a nie kulki latające po mapie w które masz strzelać lub boty stojące w miejscu

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...