Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który serwer łatwiejszy ?

AntyWarn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam do Was pytanie, chciałbym żebyście mi doradzili (oczywiście uzasadniając)

Waham się pomiędzy dwoma serwerami... CradosMT2 i Ascarial.

Chciałbym, żebyście mi opowiedzieli który z serwerów jest łatwiejszy. Nie lubię grać na typowych hardach (a oba z lekka można tak skojarzyć, szczególnie gdy się przerzuca z easy, jak ja xD).

Ogólnie Ascarial jest idealny, tylko te bony masakra, a na Cradosie mały drop yang, czego na prawdę nie lubię ( nie wiem jak na dalszym etapie, mam 36 level, full misje zrobione)

Za rozwinięte i madrę odpowiedzi będą nagrody :D

+ Mam pare pytań do Was, jeśli posiadacie wiedzę, to odpowiedzcie (pyt. do obu serwerów)

ile % na +9?

ile% na wejście kd?

Ile % na oddanie kd?

jak często eventy?

na którym serwerze łatwiej o ulepki

Opublikowano

Wiadome, że Ascarial - 10 KU do G1, militar to nie problem, dorobek - wbijasz 50 level mentalem i wieża orków ile wlezie na xx kont, najlepiej robić z kolegą który ma dobry komputer i wbijasz rzeczy na +9 (ebonki, bojowe etc).

Opublikowano

Wiadome, że Ascarial - 10 KU do G1, militar to nie problem, dorobek - wbijasz 50 level mentalem i wieża orków ile wlezie na xx kont, najlepiej robić z kolegą który ma dobry komputer i wbijasz rzeczy na +9 (ebonki, bojowe etc).

No, to jest łatwiejszy aspekt gry. A wbicie bonów nie będzie aż tak trudne? Bo jak widzę 100, 500, 1k, 1,5k hp, czy nawet 6,8,10,12,15% abs to dla mnie wbić eq pvp to będzie cud.

Opublikowano

Wedlug mnie Crados lepszy, z dnia na dzień coraz to więcej nowych graczy. Skil p to max 3-5 dni.

Obecnie mam 35lv aura P all eq +9 . Is to nie problem, bo są kupony

x

Opublikowano

No, to jest łatwiejszy aspekt gry. A wbicie bonów nie będzie aż tak trudne? Bo jak widzę 100, 500, 1k, 1,5k hp, czy nawet 6,8,10,12,15% abs to dla mnie wbić eq pvp to będzie cud.

Szczerze to sam nie wiem, grając na Ascarialu nie czułem problemu, mi samemu z Wodza Orków wyleciał FMS średnie 50. Bony szybciej wbija się na mój gust na Cradosie, jak kiedyś pogrywałem wbiło mi się do butów 2x15 + HP ale to syf bo kto by normalny chodził na 80+ w butach na 9 poziom. Jeżeli chcesz się bardziej zagłębić wbij do Wallandera na 2-gi kanał, nagrywa serie z Ascariala i perfektów nie udaje mu się wbijać na 10k zmianek (nawet jakiś "syfów" nie udaje się).

EDIT

Na +9 na Ascarialu zależnie od itemu na dany poziom ale według mnie na nim jest więcej % (odczułem to ulepszając wyzywkę na Cradosie i żelaka na Ascarialu).

Nie wiem.

Masz rozpiski, jednym słowem CZĘSTO na obydwu.

Zależy jak na to patrzeć, jeżeli szukasz na sklepach to są ale na Cradosie wiadomo, że możesz się jeszcze wybić bo serwer jest "młody" a Ascarial już przeżył swoją młodość i nawet ta druga po szale u 'jutuberów' się kończy.

Opublikowano

Ja polecam Ci Cradosmt2, dorobić się nie jest trudno, z misji dostajesz większość eq, na 35 lvl możesz nawet do red lasu na metki chodzić, łatwo się na aurze dorobić, do tego np pudełka run i jeśli wyleci, na potwory albo wartość to też jest kasa.  Kd masa dropi i małży. 50kk to przy pechu jest koszt wbicia aury na P.

30% jest na +9 i jest zwój który dodaje 10%. Szansa na kd standardowa czyli 33%. Zmianki w miarę dobrze lecą. Perły też łatwe do zdobycia, nic tylko grać.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Cradosmt2 lepszy.. kilka prawd o Ascarial: @AntyWarn

-NIEOGARNIĘTA ADMINISTRACJA

-BANOWANIE KONT ZA NIC...

- SM NIE PRZYCHODZĄ LUDZIOM JUZ TYDZIEŃ

-KRADZIEŻE KONT

-CIĄGŁE ATAKI (DDOSY)

- ADMINISTRACJA NIE ODPOWIADA CALY CZAS GRACZOM maja ich w d***e 

-ZEBY SKONTAKTOWAĆ SIE Z ADMINEM TO CUD! 

- NIEMA JUZ 3 TYGODNIE UPDATE

-TAK NAPRAWDE GRACZY JEST 1K BO: 700SHOPKÓW , 100BOTÓW , 50FISHOBOTOW

Opublikowano

10 KU do G i łatwiejszy do zdobycia jest militar to oznacza, że serwer jest łatwiejszy?

Na cradosie prawie codziennie w nocy są jakieś aktualizacje, raz w miesiącu będą megaupdate, administracja stara się zajmować serwerem i wiele więcej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...