Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TOME Immortal Arena - konkurent LoL'a?

neXt15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj oglądając nightblue3 w jego opisie ujrzałem banner z reklamą tej gry... nowej gry MOBA!

Co najciekawsze, jest to gra typu League of Legends, jednak PRZEGLĄDARKOWA! :O

Co sądzicie o tej grze? Ujdzie? Mi się bardzo podoba, jednak to jest BETA i jak pewnie większość z Was wie w tym czasie pojawi się jeszcze dużo niedociągnięć ale z upływem czasu gra będzie świetna! :)

Aby dostać się do BETA TESTÓW trzeba podać swój adres email i kod z dostępem powinien przyjść na następny dzień, bynajmniej mi przyszedł! :)

http://tomeimmortalarena.com/

Zapraszam do dyskusji! ;)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

dota 2, smite, za niedługo hereos of the storm, a i tak lol wciaz numer 1, nic go poki co nie pokona

Również tak uważam, jednak nie zmienia to faktu że powstają nowe i równie dobre gry! :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

dota 2, smite, za niedługo hereos of the storm, a i tak lol wciaz numer 1, nic go poki co nie pokona

Tylko że LOL systematycznie traci graczy, a wymienione przez ciebie moby powoli zyskują coraz większe grono fanów. Lol jest już stary, a firma wydająca go, to banda gigantycznych debili, którzy są tak pazerni na kasę, że EA mogło by się od nich uczyć.

Opublikowano

Tylko że LOL systematycznie traci graczy, a wymienione przez ciebie moby powoli zyskują coraz większe grono fanów. Lol jest już stary, a firma wydająca go, to banda gigantycznych debili, którzy są tak pazerni na kasę, że EA mogło by się od nich uczyć.

skoro systematycznie traci to ciekawe czemu coraz wiecej ich jest

<>

Opublikowano

za bardzo rozpierdol i za bardzo chaotyczna jest ta gra, nikt nie może wymyślić czegoś nowego co pochłonie graczy tylko wszyscy wzorują się na trwałych grach...

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...