Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta Pliki serwerowe Chapter 1

cvvaniaky

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Spolszczone czy oryginał?

• Spolszczone
      9
    • Oryginał
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Mam do was zapytanie. Mianowicie, udostępnić pliki serwerowe chapter 1 w oryginale, co zrobię pewnie do środy, czy spolszczone, co potrwa pewnie do końca wakacji około? Głosujcie w ankiecie

Opublikowano

Mhm... Dosłownie przed chwilą natknąłem się na pliki ch1 napisane przez CodeDragon'a. Udostępniłbym wam je szybciej, ale jak już cvvaniaky się z tym zapowiedział, to się wstrzymam.

Poza tym, mają one trochę dość uciążliwych błędów, które wymagają grzebania w kodzie źródłowym. Niestety ja teraz mam zbyt mało czasu, żeby dać wam to naprawione. :unsure:

Opublikowano

Według mnie może zostać orginał :) udostępnisz to pobiore i pogrzebie :D kto wie może jakiś serwer wystartuje na tych pliczakch

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

@Wilczek Po co grafika, jak to jest konsola, gdzie jest tekst? 

----

Każdy kto choć trochę zna się na tego typu rzeczach, powinien angielski ogarniać. Jak będzie po Polsku, każdy dzieciak będzie się za to brał, będzie tysiąc zapowiedzi, a w nich po jakimś czasie autor napisze, że jednak nic z tego nie będzie. To jest typowe na tym forum. 

1365881062-U68160.png

Opublikowano

@Wilczek Po co grafika, jak to jest konsola, gdzie jest tekst? 

----

Każdy kto choć trochę zna się na tego typu rzeczach, powinien angielski ogarniać. Jak będzie po Polsku, każdy dzieciak będzie się za to brał, będzie tysiąc zapowiedzi, a w nich po jakimś czasie autor napisze, że jednak nic z tego nie będzie. To jest typowe na tym forum. 

Teraz mówiłem o spolszczeniu powiedzmy Item Shopu itd ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie opłacalne jest spolszczanie tych plików. Myślę, że takie coś jest tylko dla ogarniętych osób, a takie angielski powinny znać. Tym bardziej wiadomo, że jak ktoś zacznie prace będzie potrzebował do teamu również osób z innych krajów. Wtedy spolszczone pliki na pewno się nie przydadzą.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Bądźmy realistami... Kto rozpocznie prace na poważnie na tych plikach? Dalej... Kto na tym forum rozpocznie w ogóle prace przy tym? xD I powtarzam po raz kolejny.. Chcę spolszczyć tylko pliki serwerowe, klienta nie dotykam ;)

Opublikowano

To nie jest metin2 w którego gra bardzo dużo Polaków, tak wiec bardziej 4fun, aczkolwiek jak już ktoś chce się pobawić w tego typu rzeczy angielski musi znać, nie mówię tu o zaje*biście perfekcyjnym angolu, ale ten gamingowy też się nie nada. 

Ty musisz wybrać słuszną odpowiedź na Twoje pytanie, bo i tak 90% osób które tutaj odpowiadają nawet nie pobiorą tych plików, albo pobiorą, a i tak nie będą wiedziały co krok w krok zrobić + jak dobrze zabezpieczyć db itp..

1365881062-U68160.png

Opublikowano

moim zdaniem lepsze są oryginalne  teraz każdy zna angielski więc z jakąś edycja nie będzie problemu, może wkoncu ktos postawi serwer na tych plikach  to bym chętnie pograł 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...