Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BadWorld.pl

MrTrzyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

post-828037-0-64621400-1408393558_thumb.jpg

Przepraszam jeśli popełniłem błąd gdzieś :)

SS są dodawane na bieżąco :)

Więcej informacji wkrótce.

Listę MiniGame podam za jakiś czas :)

Tutaj parę SS

Mapa MiniGame
post-828037-0-28473500-1408393643_thumb.png

Mapa do Capture The Flag
post-828037-0-39988500-1408393698_thumb.png

Mapa do Wyścigów konnych
post-828037-0-47366900-1408393809_thumb.png

Miejsce rozgrywania się eventów.
post-828037-0-28268300-1408393862_thumb.png

Tab Lista server Hardcore.
post-828037-0-36022900-1408394030_thumb.png

Opublikowano

Jutro albo jeszcze dziś będzie dostęp do servera by móc np zadawać pytania adminom lub poprostu zobaczyć server jak wygląda w obecnej chwili :)

Opublikowano

Fajnie się zapowiada ! ; )

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Opublikowano

@MrTrzyem

Aha, przepraszam. Nie podoba mi się styl tej książki, oraz to, że wszystkie napisy są na środku... książka jest podzielona na dwie części z tekstem a u ciebie jest jedna i jeszcze badziewną czcionką - nierówno.

sygnatura.png

Opublikowano

@HardStyl3r_PL ale przepraszam do gracze grają na prezentacji czy na serverze ? To jest testowa prezentacja mi bardziej chodzi o server bo na tym grają gracze :)
Fajnie będzie jak powiesz jak budowle się podobają bo dzisiaj dodam kolejne ss :)

Opublikowano

I tak nikt ci tam nie bedzie gral myslisz ze jak zaje**bales plugin tirexa (stara wersje) to bedziesz mial "proffffffesionalny serwer"..Nikt ci tam nie wejdzie a jak nawet to szybko tam nie pobedzie.

Opublikowano

Server nie działa bo mieliśmy problemy za kilka godzin będzie działać jeśli chodzi o reklamę to będzie lepsza za niedługo :) SS będą dodawane tylko ostatnio nie mam weny :)

Opublikowano

@OtekPlay Nie interesuje mnie to moge sie wypowiadac w tematach ktorych chce mnie denerwuje np to ze jakis 13 OtekPlay gimbus ktory uwaza sie za programiste bedzie mi mowil co mam robic.Wez najlepiej pier3dolnij sie w leb.
@Offtop Nadal serwer zapewne ma gildie tirexa jak pisalem stara wersje serdecznie nie polecam ;).

Opublikowano

@#xXBlakeyzXx#

Zaloze sie ze moglbym byc twoim ojcem , przykre to jest ze zostales nie wychowany , i ze bija cie w domu no ale coz to nie twoja wina , Gdy Chcialem na ts'a nie odpowiadales gdy poweidzialem ze nie dziala pajacu :) , Gildie sa moje , a teraz wypierdalaj

Opublikowano

@OtekPlay Twoje gildie chyba widac wyraznie na ss'ie ze sa to tirexa.Ojcem ? 13 latek ojcem smiech na sali ahaahahahaha.Przejdz pierw mutacje kolego :).Ts'a ci podalem jak chcesz moge ci podac jeszcze raz bo widze ze ze wzrokiem od tej bialej wydzieliny troche kiepsko.

Opublikowano

@#xXBlakeyzXx#

Jestes tak glupi ze nawet ustawa tego nie przewiduje , bylem przedchwila :) , nikt mnie nie przeniosl , a co do tej wydzieliny , tak to twoja mama .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...