Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - klatkowanie

Piekarzewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

przed weekendem sie spatchowalem, pogralem, bylo wszystko spoko.

aktualnie odpalam lola i strasznie klatkuje. mimo najnizszych detali, prob odpalania w nizszych rozdzielczosciach/w oknie, nie ma efektu. nawet probowalem naprawic clienta, dalej nic. jakies pomysly, co moze sie dziac?

Opublikowano

Polecam ci naprawić LoL 

Czy Ty czytałeś, co on napisał? -.-

Jak grasz na lapku, to może odłączył Ci się kabel od zasilania.

Opublikowano

Czy Ty czytałeś, co on napisał? -.-

Jak grasz na lapku, to może odłączył Ci się kabel od zasilania.

Jeśli nie wiesz to masz taką opcję jak Rozwiąż problem ze zgodnością . Owa opcja pozwala na poprawne działanie gry .

Opublikowano

Nic nie zmienialem w ustawieniach gry i systemu przez ten weekend, jedyne co, to nowy napiprojekt instalowalem.

Mam starego netbooka i wyswietlane a odczuwane fpsy kiedys(np pokazuje 15-20, a gram plynnie, lekkie klatki w tf), to byla rozna bajka, teraz mi te fps zaczely dzialac na tyle, na ile pokazuje. :f

Opublikowano

aero? jakie aero?

Aero to Przeźroczystość tych pasków w Windowsie 7. Wchodzisz w preferencje i gdzieś to się wyłącza, nie pamiętam bo siedzę już troche na Win 8.1. Wyłącz dźwięk, wyczyść laptopa z kurzu, najlepiej sprężonym powietrzem go kilka razy dmuchnij. Możesz jeszcze formata zrobić i będzie myśle te 30-40 fps.

Opublikowano

aa, to mam wylaczone to. dzwieki sytemowe windowsa mam wylaczone, dzwiek w grze nie zmienia mi w zaden sposob wydajnosci, bo sprawdzalem. aktualnie mozliwosci przedmuchania netbooka nie mam. Niedawno tez stawialem na nowo windowsa wiec nie sadze by format byl wymagany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...