Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA Online nowe DLC już jutro!

cien8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule ^^ Jutro (czyli 19 sierpnia :D) zostanie dodane nowe DLC pod tytułem "Flight School Update". Zostanie dodane parę samochodów, helikopterów i samolotów. Video jest prawdziwe bo zostało dodane przez RG :D Jak myślicie, czy będzie dodana długo oczekiwana hydra i hunter?

76561198063680646.png
Opublikowano

Nareszcie coś ciekawego! A nie tylko nowe samochody których i tak jest już masa. ;) Jestem tylko ciekawy ile będą kosztowały takie maszyny. :P

Opublikowano

Świetna modyfikacja :) akurat dla mnie heh nie wiecie o której będzie ta aktualizacja czy tam dlc do pobrania  ? :)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Moim zdaniem dodatek jest w porządku, ale niestety bardzo ubogi. Nie mniej jednak szkoła latania jest bardzo opłacalna, gdyż za niektóre lekcje dostajemy 40k :P

Opublikowano

Moim zdaniem dodatek jest w porządku, ale niestety bardzo ubogi. Nie mniej jednak szkoła latania jest bardzo opłacalna, gdyż za niektóre lekcje dostajemy 40k :P

200k można zarobić na tej całej szkole latania. Za którą lekcje dostałeś 40k?

Opublikowano

Ja tam zarobiłem na całej szkole nieco ponad 300k :D Jak dla mnie ten samolot treningowy jest strasznie nadsterowny bo wystarszy minimalny ruch gałką i odrazu robi kółko a nie skręt... Ale za to swift jest świetny (musiałem sprzedać parę swoich super aut ale warto było :D).

76561198063680646.png
Opublikowano

200k można zarobić na tej całej szkole latania. Za którą lekcje dostałeś 40k?

40k dostaję się prawdopodobnie za 3 lub 4 ostatnie lekcje. Oczywiście musisz wszystko zrobić na złoto. :P

Małe pytanie

Czy jeśli stworzę nową postać będę mógł przejść szkołę latania od nowa? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...