Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opis funkcji skryptów L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jako iż pojawia się masa tematów z zapytaniem jak działa dany skrypt itp. postanowiłem zrobić jeden temat z opisem wszystkich skryptów. Mam nadzieje że mi pomożecie ponieważ sam nie znam wszystkich. Ok, zaczynamy. (Będe próbował po kolei).

STAN NA 19.08.2014

• Akali.exe - skrypt do Akali, orbwalking, combo, target selector, itemy.

• AkaliNew.exe - to samo co wyżej, nowsza wersja, ulepszona, mniej bugów. (NOWY)

• Annie.exe - skrypt do Annie, orbwalking, combo pod Spacją, target selector, itemy.

• Blitzcrank.exe - skrypt do Blitza, combo, orbwalking , target selector. (Całkiem dobrze trafia Q ;P)

• BrandSharp.exe - skrypt do Branda, combo, orbwalking, target selector, itemy. (NOWY)

• Cassinator.exe - jeden z 2 (3?) skryptów do Cassiopei, uważany za ten lepszy, wszystko tak samo jak w np. Annie ale ten skrypt posiada exploity. (NOWY)

• Cassio.exe - tak jak wyżej, ten skrypt jest uważany za gorszy od Cassinator lecz ciągle jest bardzo dobry.

• Cho'Gath.exe - tak samo jak Annie.

• CloneRevealer.exe - całkiem przydatny skrypt gdy gramy np. przeciwko Shaco bądź LeBlanc. Pokazuje który z dwóch postaci to klon a który to oryginał.

• Darius.exe - tak samo jak Annie.

• Evade.exe - mój skrypt #1. Unika prawie wszystkich skillshotów które lecą w naszą strone. Konfigurowalne menu pozwala na dostosowanie uników pod swój własny styl gry. Polecam 10/10. Na BoLu jest płatny.

• Evelynn.exe - tak samo jak Annie.

• GX Karthus.exe - tak samo jak Annie. Dobry skrypt do Karthusa.

• GX Katarina.exe - jeden z dwóch skryptów do Katy. Uważany za lepszy. Posiada te same funkcje co Annie.

• GX Sona.exe - tak samo jak Annie.

• GX Soraka.exe - NIE DZIAŁA!

• GX Zilean.exe - tak samo jak Annie.

• HiddenObj.exe - fajny skrypt, który pokazuje nam gdzie znajduje się wrogi ward, pułapka, grzyb itp. UWAGA! Stawianie jednego z wymienionych musi odbyć się w wizji naszej drużyny.

• JungleTimers.exe - raczej bezużyteczny skrypt odkąd są wbudowane timery.

• KarmaSharp.exe - tak samo jak Annie.

• Katarina.exe - drugi skrypt do Katy. Ponoć ten gorszy. Funkcje jak u Annie.

• LasthitMarker.exe - zaznacza miniony które możemy zabić autoatakiem.

• LeeSinSharp.exe - tak samo jak Annie. (NOWY)

• Marksman.exe - super skrypt. Wykrywa ADC którym gramy i sam ustawia do niego combo. Oprócz tego posiad funkcje orbwalkingu, itemów, targetselector.

• OldCassinator.exe - stary Cassinator.

• Orianna.exe - tak samo jak Annie.

• PacketLogger.exe - skrypt dla developerów. Nie znam do końca jego przeznaczenia.

• PerfectWard.exe - zaznacza miejsca w których najlepiej postawić warda.

• Pantheon.exe - NIE DZIAŁA!

• QuickSmite.exe - smituje barona, dragona i buffy na styk.

• RivenSharp.exe - tak samo jak Annie.

• Ryze.exe - tak samo jak Annie.

• SAwareness.exe - extra HUD. (NOWY)

• ToasterLoading.exe - spowalnia ładowanie się. ( Koder1223)

• TwistedFate.exe - to samo co Annie.

• TowerRange.exe - zaznacza zasięg turretów.

• Zed.exe - patrz Annie.

• Yasuo-Sharpino.exe - patrz Annie.

• Xerath.exe - świetny skrypt do carrowania meczy. Funkcje jak u Annie lecz skrypt działa z*********e.

• Vladimir.exe - patrz Annie.

• Support.exe - skrypt podobny do Marksman. Również wykrywa supporta.

• Syndra.exe - patrz Annie.

• TryndSharp.exe - patrz Annie.

• WardJumper.exe - sam skacze nam do wardów.

• ViktorSharp.exe - patrz Annie.

• WhoIsCheating.exe - pokazuje nam kto jeszcze korzysta z L#. (NOWY)

• AutoPotion.exe - samodzielnie używa miksturek. Można ustawić przy ilu % HP. ( Dimen0)

• BaseUlt.exe - gdy posiadamy globalnego ulta (ult Eza, Jiinx) a skrypt zauważy enemy na low HP to puści ult w ten sposób aby wróg zginął na respie. ( Dimen0)

Tyle wiem. Dopisujcie jeszcze od siebie :) Mam nadzieje że niektórym pomogłem :D Poprawcie mnie jeśli coś jest źle. Licze na feedback ;)

oluadp4310f.png

Opublikowano

ToasterLoading.exe - przyspiesza ładowanie się dla słabszych PC

Po samej nazwie można się domyśleć że SPOWALNIA ładowanie ...

Opublikowano

Czy wszystkie skrypty z Cassio mają exploity?

Skrypty do Katy też mają exploity?

Nie chciałbym wyłapać bana za takie gówno, bo dopiero od wczoraj zacząłem cheatować.

giphy.gif

Opublikowano

Auto potion - Używa miksturek, można ustawić przy ilu %

Base ult - Jak masz ulta obszarowego np. Ezreal i widzisz że wróg z topa lub mida się cofa na low hp to skrypt tak puści ulti żeby go zabiło na respie

Opublikowano

Czy wszystkie skrypty z Cassio mają exploity?

Skrypty do Katy też mają exploity?

Nie chciałbym wyłapać bana za takie gówno, bo dopiero od wczoraj zacząłem cheatować.

Nie , tylko cassinator .

Nie , do katariny nie ma exploitow .

Opublikowano

Zależy gdzie grasz. Od jakiegoś Golda 4 ludzie umieją to już uniknąć. Niżej poprostu się w to ładują ^^. Ale owszem fajny byłby taki skrypt.

oluadp4310f.png

Opublikowano

Powie mi ktoś co daje "obrwalking" "target selector" (wiem, zaznacza cele, ale co znaczą te cyfry od 1-5?) i jak dobrze combo ustawić, etc?

Opublikowano

a co daje UltimateLeveler ? 

Rozdaje skille za nas. 

Powie mi ktoś co daje "obrwalking" "target selector" (wiem, zaznacza cele, ale co znaczą te cyfry od 1-5?) i jak dobrze combo ustawić, etc?

Orbwalking - Orbwalkujesz.

Target Selector - Zaznaczasz którego gracza ma ci fokusować 5 to największy focus.

Eloszka

Opublikowano

Orbwalking - Orbwalkujesz.

Target Selector - Zaznaczasz którego gracza ma ci fokusować 5 to największy focus.

Tak, a madafaking oznacza, że madafakujesz, rzeczowe odpowiedzi, prosze, naprawde nie wiem co znaczy obrwalking.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...