Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alestia.pl - Prywatny Serwer Metin2 [Dedyk] [Hard]

Argin™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wtf co to ma byc ten serwer juz mial start ? czy to jakas beta >?

Serwer stoi od 21 grudnia 2013 roku niestety jest to jakby reaktywacja bez resetu ale ludzie wracają ;).

Opublikowano

Przecież gra na takim hardzie nie ma sensu, na którym nikt nie gra + który ma już swoich graczy...

Opublikowano

napewno nie zagram a dlaczego ? :
stary serwer + malo osob
nowosci ktore nie sa juz nowe
nie chce grac na hardzie gdzie w szczycie gra 100 os (nie ma to sensu)
nie bedzie resetu czyli nie chce mi sie wbijac nawet 

zastanowcie sie nad resetem + odswierzeniem serwa pod wzgleden mowosci i reklama :)

Opublikowano

Przecież gra na takim hardzie nie ma sensu, na którym nikt nie gra + który ma już swoich graczy...

Nie graj nikt ci nie karze idź do Fubu tam twoja kariera się rozrasta, A co do serwera jest znakomity polecam go bo stoi już od grudnia 2013 roku i nie ma żadnych problemów.

Jebać serwer, sposób na darmowe smocze monety Laneris.pl ---> https://www.youtube.com/watch?v=IedfWlMKaRk

Opublikowano

nic wartego uwagi, a serwer gdyby był dobry to by i ludzie grali.

nie polecam

Dawaj na ts'a i mi to powiedz coś na temat serwera, serwer jest dobry a ty po prostu na hardach grać nie umiesz a jeżeli 500 graczy dla ciebie to mało to wyjdź z tematu

Jebać serwer, sposób na darmowe smocze monety Laneris.pl ---> https://www.youtube.com/watch?v=IedfWlMKaRk

Opublikowano

Dawaj na ts'a i mi to powiedz coś na temat serwera, serwer jest dobry a ty po prostu na hardach grać nie umiesz a jeżeli 500 graczy dla ciebie to mało to wyjdź z tematu

ale jak już zapraszasz na tego ts'a to chociaż podaj adres  xD

500 graczy online? Może  ss z komendą /w w m1 ch1? Skoro gra pół tysiąca to w m1 powinna być conajmniej setka.

Opublikowano

500 graczy online chyba razem z mobami w m1 ........................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...