Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Zmiana adresu ip..

ManiekTVpl

Pytanie

Opublikowano

Cześć ..

Kiedyś zmieniłem sobie ip (zmieniło sie na Warszawę , a ja jestem z wielkopolski) teraz chciałbym przywrócić moje stare ip. Czy jest to wogule możliwe ? ..

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyłącz proxy i tyle a jak nie potrafisz wyłączyć proxy to zobacz na internecie... jeżel idasz mi stronke gdzie moge zmienic stale ip to daje ci 200zl od reki

Opublikowano

A używałeś do tego celu programów zmieniających IP czy masz je poprostu zmienne?

Jeśli tak to wystarczy taki program wyłączyć i masz swoje, ew. gadaj z usługodawcą.

Opublikowano

zmieni przez stronkę bez problemu, wystarczy że sobie wykupi gdzieś usługę  VPN i bezie miał zawsze jeden adres internetowy bez względu gdzie się znajduje na świecie, wiadomo do dobrego działania VPN wymagane są raczej dobre łączą bo przy tego typu połączeniach traci się średnio do 40% transferów z powodu przesyłu sygnału przez serwer VPN 

wiadomo VPN jest usługa dodatkową nie mającą nic wspólnego z łączem które się posiada, na którym zmieni IP tylko wykupując dodatkowe albo opcję zmiany u swojego ISP

sam mam do wyboru w swoim VPN  ok 200 adresów IP ( wiadomo tych które nie zajęli jeszcze inni klienci serwisu ) i możliwość przypisania sobie nowego adresu w ciągu minuty

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie nasza wina że coś tam majsterkowales:) porozmawiaj z obsługa

Opublikowano

nie ma i nie istnieje możliwość nigdy zmienić IP w komputerze na łączu stałym bez zmiany u operatora a tym bardziej zmiany regionu rozpoznawania IP

widocznie przeglądał prze proxy i wystarczy je wyłączyć

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...