Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nick.

Mentalism

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, prosiłem aby zamknąć ten temat http://www.mpcforum.pl/topic/1270381-lolking-a-zmiana-nicku/ ,bo uznałem, że jest on już wyjaśniony. Ale napotkałem pewien problem, o otóż po wpisaniu mojego starego nicku w lolu (w google) wyświetla się lolking. Po kliknięciu pokazuje to konto ze zmienionym już nickiem :(. Mój nowy nick jeszcze nie wyświetla się w google, dlatego chciałbym się zapytać: Czy ta "strona" czy jak to można nazwać ze starym nickiem zniknie po jakimś czasie, a w jej miejsce pojawi się mój nowy nick? Czy w ogóle zniknie, oraz czy można jakoś jej "pomóc" zniknąć.

Daje like.

Opublikowano

Z tego co zrozumiałem to strona po prostu może jeszcze nie ogarnęła że takowy zmieniłeś. Temat założyłeś dziś, nick pewnie też więc odczekaj chwile.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Musisz poczekać, ja jak sie do kebabów przenosiłem to na lolkingu 2 tyg czekałem jak tamto konto z eune zniknie, ale u kebsów już było xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...