Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś się orientuje na scrap.tf ?

Ass4nit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się zamienić z botem na scrap.tf ale mi wyskakuje na chacie :

Scrap.TF | Scrapaloo: Error: You can't afford this
Scrap.TF | Scrapaloo: Unfortunately, I was unable to send you a trade offer. This was a problem with Steam and not Scrap.TF. Please make sure Steam is not down and try again soon.

Ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi? Wcześniej gdy nie miałem premium to od razu wyskakiwała wymiana , a nagle gdy sb kupiłem ją to własnie ten błąd wyskakuje ;/
Opublikowano

Chciałbym się zamienić z botem na scrap.tf ale mi wyskakuje na chacie :

Scrap.TF | Scrapaloo: Unfortunately, I was unable to send you a trade offer. This was a problem with Steam and not Scrap.TF. Please make sure Steam is not down and try again soon.

Ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi? Wcześniej gdy nie miałem premium to od razu wyskakiwała wymiana , a nagle gdy sb kupiłem ją to własnie ten błąd wyskakuje ;/

Spróbuj później, może problemy są. 

461151420292002410470.png
Opublikowano

Ja nigdy tam nie miałem problemu a skoro ci wyskakuje błąd że 'u cant afford this' to znaczy że cie na to nie stać zawsze sprawdzaj ceny po prawej i obczaj czy masz tyle w ekwipunku :v a jeśli dalej to samo to użyj innego bota albo pisz do supportu

+

Opublikowano

Ja nigdy tam nie miałem problemu a skoro ci wyskakuje błąd że 'u cant afford this' to znaczy że cie na to nie stać zawsze sprawdzaj ceny po prawej i obczaj czy masz tyle w ekwipunku :v a jeśli dalej to samo to użyj innego bota albo pisz do supportu

właśnie gdy wybieram 2 bronie to po prawej pisze 1scrap (0 over ) a tak naprawdę mam 2 scrapy . Zmienienie bota nic nie pomaga , bo zawsze jest to samo ;/

Opublikowano

Masz premium? Scrapy są wymienialne czy nie?

Tak , mam premium , ale o co ci chodzi czy scrapy są wymienialne skoro się nimi handluje w broniach?

Opublikowano

Tak , mam premium , ale o co ci chodzi czy scrapy są wymienialne skoro się nimi handluje w broniach?

Chodzi o to, czy możesz się nimi wymieniać, nie zostały zrobione itemków z osiągnięć.
461151420292002410470.png
Opublikowano

Jeżeli zrobisz przedmiot z przedmiotu untradable (nie wymienialny) to nie będziesz mógł nim handlować, nawet jakby item do zrobienia potrzebował 100 innych, a jeden z nich byłby untradable

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...