Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje konto :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak rok temu dałem passy mojemu kumplowi z warrock'a żeby pograł sobie na koncie z famasem ( wtedy jeszcze famas nie był na premium ) ale co się okazało po 2 godzinach jego grania ? BAN ! Tak mnie to strasznie wkurzyło iż wysłałem z 10 ticketów do k2 z prośbą o odbanowanie mi konto. Po roku czasu tak z nudów wchodzę w wara i loguje się na moim koncie a tu ? Konto w nie naruszonym stanie :) Dlatego uważam że dostałem tylko bana na rok czasu. Może dlatego że on bugował a nie używał hacków albo k2 zlitowało się nad emną kiedy zobaczyło że 30 lvl miał został zbanowany. Naprawdę nie wiem ale to chyba jakiś cud :D Niestety już w warrock'u na pewno nie będę używał hacków i wam też nie będę wrzucał na forum. Najwyżej raz na tydzień wpadnę zobaczyć co się u was dzieje. Dlatego wszystkich zachęcam tych którzy nie mieli premium żeby wysyłali tickety do k2 a w przyszłości może konto zostanie odbanowane :)

POZDRO

k2networkiv2.png
Opublikowano

He widze że nie jako jedyny skończyłem z Hackami;).Pozdro

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

To ja ide zobaczyć czy mój 33 lvl, z m60 retail nadal jest zbanowany ;) Oby zdarzył się cód.

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

fajnie jest grać bez hacków bo to wqurwai ludzi no ale od czasu do czasu se zagram na premce i 5 sloci i tylko na tych wiecej na innych niegram i jest fajnie

Opublikowano

Ja wysyłam tickety i nic mi z tego nie przychodzi

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

piszesz do admina na xfire i podajesz mu login, haslo, pytania, e mail, oraz powod dlaczego zostales zbanowany, dziala!!! :<(joke)

lub wlazisz na warrock net, logujesz sie, klikasz send ticket i piszesz...

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...