Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet do 400 zł - Kiano Elegance 8?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

chcę kupić sobie jakiegoś tableta, nie drogiego, maksymalnie do 400 zł, bo będę go używał tylko do sporadycznej zabawy, oglądnięcia jutubów w łóżku przed snem etc.

Zastanawiam się miedzy dwoma modelami:

Aktualnie są to w tej cenie chyba najmocniejsze i najlepiej wykonane tablety, nie chińskie, w miare porządne. Jestem niema zdecydowany na tego Kiano Elegance 8 ze względu na piękny, przecudowny design, czterordzeniowy procesor. Jednak za Samsungiem przemawia bardziej znana marka... Jak myślicie, da radę ten Kiano? Design jest cudny, jakość wykonania z opinii, które też są bardzo dobre również okej. Brać tego Kiano? ;)

--

Pozdrawiam.

Opublikowano

Najlepiej to weź Kiano ... Czemu ? Właśnie, przecudowny design i czterordzeniowy procesor. I jasne ze da radę. :D

Opublikowano

Najlepiej to weź Kiano ... Czemu ? Właśnie, przecudowny design i czterordzeniowy procesor. I jasne ze da radę. :D

Też tak sądzę, ale chcę się upewnić. Może ktoś miał/ma taki tablet i może się wypowiedzieć na jego temat? ;)

Opublikowano

Tablety samsunga ssą, odradzam. Kiano ma o wiele lepszy design i na pewno będzie się o wiele lepiej sprawować od tabletu z samsunga, który pomimo wszystko i tak jest droższy.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Tablety samsunga ssą, odradzam. Kiano ma o wiele lepszy design i na pewno będzie się o wiele lepiej sprawować od tabletu z samsunga, który pomimo wszystko i tak jest droższy.

Tablety od Samsunga słabe? :O Zaskoczyłaś mnie! Tak czy inaczej dziękuję za opinię.

Opublikowano

Tablety od Samsunga słabe? :O Zaskoczyłaś mnie! Tak czy inaczej dziękuję za opinię.

Miałam jeden tablet samsunga po połowie roku jego brak płynności mnie dobił psychicznie, albo felerny model albo wszystkie takie, jednakże nigdy więcej żadnych samsungów czy też xperii, strasznie się przejechałam na tych "markach", albo coś mało popularnego albo od appla. :)

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Miałam jeden tablet samsunga po połowie roku jego brak płynności mnie dobił psychicznie, albo felerny model albo wszystkie takie, jednakże nigdy więcej żadnych samsungów czy też xperii, strasznie się przejechałam na tych "markach", albo coś mało popularnego albo od appla. :)

O tak, Apple coś wspaniałego, iPada Air chętnie bym sobie kupił, ale zbieram na MacBook'a Air, bardziej mi się przyda do pracy itp. Tablet raczej sporadycznie.

Opublikowano

Brat ma tego samsunga już 8 miesięcy ,i sam się dziwie że mu tak płynnie chodzi jak na androida ,większość gier też chodzi ,o tym drugim się nie wypowiadam bo nie wiem co to za marka nawet. 

Opublikowano

Samsungi akurat chodzą dosyc płynnie, czego nie można powiedzieć o Sony Xperia. Po X10 zaufałem biorąc J. Gdybył miał możliwość, przeniósł się bym w czasie i przed kupnem dałbym sobie srogo w mordę by się ponownie zastanowić.

Pracowałem jakiś czas w serwisie komputerowym i powiem, że często lądują tam tablety (Kiano także). Jedyne co mogę im zarzucić to szybko psujący się dotyk. Soft działa jak działa (flash od czasu do czasu nie zaszkodzi), lecz aby odblokować to cholerstwo na tabletach klientów, trzeba się nieźle namęczyć i przed robotą strzelić ze dwie herbatki z melisą.

Nie bierz mojej wypowiedzi za jakąś wyrocznie, lecz miej świadomość, że w nie długim czasie może siąść dotyk. A tu już nie wiem jak z gwarancją. Sama wycieczka do serwisu daje do myślenia.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ja mam tablet od Samsunga od bodajże 6-8 miesięcy i sprawuje się dość dobrze. Mogę tą markę śmiało polecić. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...