Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TOTS'y MLS do kiedy

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

do kiedy są totsy mls do trafienia ? są jeszcze wgl dostępne ? Długo nie było mnie na fucie i nie jestem w temacie

Opublikowano

W tej wersji FIFA już nie.

Teraz dopiero w 15.

kappa.. chciałem kupić coinsy bo są tanie jak smok, ale jeżeli nie ma ciekawych kart to chyba podziękuję ..

Opublikowano

Na messiego/ronaldo to nawet nie liczę...Szkoda, że totsów już nie ma a drużyna tygodnia jest słaba i paczek specjalnych jakiś nie ma, więc nie kupuje monet

Opublikowano

Na messiego/ronaldo to nawet nie liczę...Szkoda, że totsów już nie ma a drużyna tygodnia jest słaba i paczek specjalnych jakiś nie ma, więc nie kupuje monet

Aktualnie jest Fabregas w TOTW. Cena rynkowa to aktualnie 4-6kk. Możesz polować :D

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

No i niestety, zachciało się jednak kupować coinsy... Trafiłem jakiegoś if'a który warty jest z 15 k i Schweinsteigera ... otwierałem za +/- 2 mln

Opublikowano

Wczoraj Coinsy i ja kupilem, ale jak widze chyba sie nie oplaca xD
Oplaca sie otwieranie paczek? otworzylem juz za ok. 500k i nic..

moze grac juz tez sie nie oplaca? i pozostaje tylko czekac na Fife 15? tylko komp nie udzwignie bo juz jego staż to 7 lat na tym swiecie, ale w Fife i Gta 4 gralem.

Kupic 15 na xboxa 360?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...