Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy vps?

ραтяук

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnimi czasy szukam hostingu darmowego vps,

Trafiłem na haphost.com... czekałem tydzień na odpowiedź i dziś rano otrzymałem maila, że odrzucono moją prośbę.

Teraz pytanie do Was.

Czy polecacie jakiś znośny hosting vps, (darmowy!) żeby na spokojnie postawić sobie na nim TS? Typowo do użytku własnego oraz paru znajomych, no około 32 sloty.

Jeśli uda się taki vps otrzymać, w nagrodę za pomoc oferuję multum plusów w profilu :p

Liczę na Was!

Opublikowano

darmowego nie znajdziesz jedynie to na okres testowy na tydzień dostaniesz nic więcej jak cie nie stać po prostu tego nie rób... 9 zł to naprawdę nie jest majątek 

Opublikowano

vps darmowy? prooosze cie, największe biedaki mogą wydać 5zł albo 10zł za vps a Ty nie możesz? Można być bardziej biedniejszym? Raczej nie. Jeżeli chcesz to możesz sobie postawić serwer tymczasowy czyli pobrać z teamspeak.com serwer i gdy go włączysz to będzie stać razem z twoimi znajomymi będziesz mógł sobie gadać.

Opublikowano

vps darmowy? prooosze cie, największe biedaki mogą wydać 5zł albo 10zł za vps a Ty nie możesz? Można być bardziej biedniejszym? Raczej nie. Jeżeli chcesz to możesz sobie postawić serwer tymczasowy czyli pobrać z teamspeak.com serwer i gdy go włączysz to będzie stać razem z twoimi znajomymi będziesz mógł sobie gadać.

Dopóki nie wylaczę komputera ;)

-proszę nie wyzywać od biedaków haha bo po to to jest, żeby skorzystać. Jeśli nie macie nic mądrego do powiedzenia to nie piszcie.

Niezmiernie mnie to cieszy, że sr*cie pieniędzmi :)

- i proszę nie pisać, że nie znajdę na nielimitowany okres czasu, bo gdybym nie wiedział, że takie coś istnieje, to bym nie pytał prawda? Kolega już pół roku tak ts ma bez problemów :)

@topic nadal czekam na INTELIGENTNE wypowiedzi i pomoc ;)

Opublikowano

http://www.vps.me/order
Co prawda darmowy VPS, ale współdzielony adres IP, jeśli poradzisz sobie w konfiguracji będzie działać :)
Sprawdzę. Jeśli będzie działać to odezwę się powiadomieniami "lubiany post" ^^

@Edit: do weryfikacji trzeba numer telefonu, adres itd.

Rezygnuję z testowania i ufności na ślepo a numer telefonu jest obowiązkowy ( Phone number is used to verify your account by SMS verification code.)

Także czekam na pomoc dalej :)

Opublikowano

Sprawdzę. Jeśli będzie działać to odezwę się powiadomieniami "lubiany post" ^^

@Edit: do weryfikacji trzeba numer telefonu, adres itd.

Rezygnuję z testowania i ufności na ślepo a numer telefonu jest obowiązkowy ( Phone number is used to verify your account by SMS verification code.)

Także czekam na pomoc dalej :)

działa na 100% tylko nr musi się zgadzać reszta to piszesz co chcesz przychodzi ci sms z kodem i masz ale jak wolisz inny to http://haphost.com/ dawniej host1free oba dzialaja w 100% i sa za free na haphoście mam nawet ts3 na tamtym nwm jak z ts sprawa wyglada

Opublikowano

działa na 100% tylko nr musi się zgadzać reszta to piszesz co chcesz przychodzi ci sms z kodem i masz ale jak wolisz inny to http://haphost.com/ dawniej host1free oba dzialaja w 100% i sa za free na haphoście mam nawet ts3 na tamtym nwm jak z ts sprawa wyglada

Napisałem na samym początku, że haphost odrzucił ;)

-czy ten sms, który przyjdzie nie pobiera dodatkowych opłat? Nie ma haczyka? :D

Opublikowano

Jak nawet na ovh.pl masz serwer który uciągnie w godzinach szczytu max 50 osób, za 10zł to dziękuję za "darmowe"

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...