Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usunęli mi konto!

Darek12433645

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usunęli mi konto nie wiem czemu. Skromnie bociłem na tym koncie (brat bocił więcej i nie ma delete). Wybociłem 9 lvli (tylko) z przerwami.

Byłem właścicielem botów do kasyna, ale ich nie usunęli. Za co usunęli mi konto? K***a co mam teraz zrobić, dicowałem jednym kontem w Yalahar, ale bez bota czy to może być przyczyna ?

Opublikowano

Skoro bociles, to czego się spodziewałeś?

Bot=delete.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Każdy bot dostaje bana w swoim czasie, jeden po wbiciu 600lvl, drugi gdy skończył z boceniem i wbił 300lvl, a inny przy 5 lvl dostanie bana.

To, że z bratem bociłeś na tych samych skryptach nie oznacza, że on też ma dostać teraz bana.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nie trzeba bocić, sam jesteś sobie winien, jak nie umiesz grać a bocisz to wgl nie graj

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...