Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elo Hell

Crash152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od ponad miesiaca mam maly problem . Dostałem sie do golda V potem do IV mialem +21 wygranych . Potem zaczal sie lose streak . Obecnie spadlem do silvera I i mam -1 wygrana nic nie moge zrobic .

Średnie MMR dla tej ligi wynosi 1,533.
1,391
MMR
Witaj w ELO hell.
Opublikowano

Żeby Twoje MMR się wyrównało musisz wygrać kilkanaście gier z rzędu, bądź po prostu wygrywaj 3 gry, a przegrywaj 1.

Najlepiej by było, gdybyś grał z kolegą, bo wtedy na pewno będzie Ci łatwiej carrować wraz z nim gierki.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Ogladałem kiedys jakiegos streama i uslyszalem ze jak w DI wbijesz promo to spowrotem do promo juz jest latwiej bo mmr wzrasta . Jak bym dobil teraz promo do gold'a to by mi mmr skoczylo . Musze poprosic kolege z diamentu bym mi pomogl -,-'

Opublikowano

diament z goldem nie może grać, możesz jedynie z platyna/gold/silver.

Polecam grać duo z dobrym graczem, roamuj często i graj np. na midzie/jungli tam gdzie łatwo kerować.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Sam nie wiesz kolego co to jest elo hell. smurfowałem dzisiaj gold 5 akurat i żadnego trolla/afk'a i easy do counter junglingu naucz się grać

a później narzekaj na innych . Naucz się grać w jungli albo na midzie i ceruj gry. Lee sin / Syndra / Rengar / ADC

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Elo hell to poniżej silver 1 jest, wyżej wygrywasz gry sam, jak wbijesz plat to już tak łatwo nie jest, moim zdaniem potrzeba trochę zgrania, ale poniżej to samemu gry wygrywasz.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Elo hell to poniżej silver 1 jest, wyżej wygrywasz gry sam, jak wbijesz plat to już tak łatwo nie jest, moim zdaniem potrzeba trochę zgrania, ale poniżej to samemu gry wygrywasz.

Chyba na odwrot :P Gry samemu to w silverze i nizej sie wygrywa,ale w goldzie tez da rade (mowie tu o osobach,ktore graja troche nad liga). Schodki zaczynaja sie w okolicach platyny (przynajmniej ja wraz ze znajomymi odnioslem takie wrazenie). Ale tak jak pisza koledzy,graj duo z kims z wysokiego golda i powinno wrocic wszystko do normy. 

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Opublikowano

Sam nie wiesz kolego co to jest elo hell. smurfowałem dzisiaj gold 5 akurat i żadnego trolla/afk'a i easy do counter junglingu naucz się grać

a później narzekaj na innych . Naucz się grać w jungli albo na midzie i ceruj gry. Lee sin / Syndra / Rengar / ADC

chodzi o to ze on np. po 6 Lp zgarnia

Opublikowano

diament z goldem nie może grać, możesz jedynie z platyna/gold/silver.

Polecam grać duo z dobrym graczem, roamuj często i graj np. na midzie/jungli tam gdzie łatwo kerować.

Diament na koncie silvera;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...