Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc prywatny serwer warrock

szym123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, udało mi się postawić serwer warrock według tego poradnika http://www.mpcforum.pl/topic/1032420-tut-prywatny-serwer-warrocka/

i chciałbym troszke edytować ten serwer a mianowicie aby wyglądał jak serwer z chapter 1 (taak te stare dobre czasy :D ) problem w tym że nie wiem jak to zrobić, mam klienta prywatnego serwera warrocka cocaine wars który był właśnie zrobiony jako chapter 1 czy ma ktoś pomysł jak to zrobić?

Opublikowano

Ja robiłem to w taki sposób, że przenosiłem WarRock.exe, które generujesz do folderu system.

Jednakże nie będzie działać sporo funkcji gdyż baza danych nie będzie się zgadzać.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

musisz pozmieniać odnośniki plików na zamienniki z chapteru 1 w mysql

@down musisz skontaktować sie z adminami tego serwera moze ktorys z nich posiada baze do tych plikow wiec jest mozliwosc ze sie podziela ale pewnie nic z tego

jeżeli ci nie dadza swojej bazy musisz sam własna napisać lub skonfigurować ogólnodostępna która jest w poradniku cvvanaky ale przy tym jest robaty na pare tyg jak nie miesiecy

BulletProoF

Opublikowano

czyli co konkretnie mam zrobić? bo nie ogarniam troche :P

Szczerze jak nie ogarniasz to już nie ma się co bawić. Trzeba byłoby przepisać całą bazę jak już

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Szczerze jak nie ogarniasz to już nie ma się co bawić. Trzeba byłoby przepisać całą bazę jak już

Problem nie tkwi tylko i wyłącznie w bazie danych... Chcąc mieć w pełni działający serwer oparty na ch1, należy także lekko edytować kod źródłowy serwera gry. Jednakże w tym nie jestem w stanie wam pomóc, gdyż nigdy się w to nie bawiłem i przypuszczam, iż nie będę miał ku temu okazji.

Opublikowano

Dobra. Udostępnię pliki serwerowe chapter 1 niebawem.. Nie bawcie się w przerabianie, modyfikowanie itp., bo wyjdzie z tego jeszcze większe bagno niż jest. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...