Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do gier za około 3k

KopajBanana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej dorzucić do MSI GE60 z i5 i GTX850 (GDDR5). Tutaj karta graficzna na pamięciach GDDR5, czyli wydajniej niż na GDDR3.

KODY RABATOWE - morele.net:

1) Mysz bezprzewodowa za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: APXGVTSOPV

2) Usługa montażu SSD / wymiany HDD na SSD za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: 2HESDG6JRP

Aby kody zadziałały trzeba dodać do koszyka laptopa za co najmniej 1500 zł i podany model myszy / usługę montażu SSD. Kody są wielokrotnego użytku - można przekazać dalej.

Opublikowano

Oba laptopy powyżej mają kartę GTX850 na słabszych pamięciach GDDR3, będą sporo mniej wydajne niż GE60.

KODY RABATOWE - morele.net:

1) Mysz bezprzewodowa za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: APXGVTSOPV

2) Usługa montażu SSD / wymiany HDD na SSD za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: 2HESDG6JRP

Aby kody zadziałały trzeba dodać do koszyka laptopa za co najmniej 1500 zł i podany model myszy / usługę montażu SSD. Kody są wielokrotnego użytku - można przekazać dalej.

Opublikowano

Ale to już wchodzimy na koszt 3.5k

Za tyle mozna dostać

Acer v3 772g z procesorem i7 4 rdzeniowym i grafika GTX850m też DDR5 do tego możliwośc zamontowania dysku SSD.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Ale to już wchodzimy na koszt 3.5k

Za tyle mozna dostać

Acer v3 772g z procesorem i7 4 rdzeniowym i grafika GTX850m też DDR5 do tego możliwośc zamontowania dysku SSD.

Z tego co widzę DDR3.

Możecie podesłać 3 szt. Które najbardziej polecacie?

Wydaje mi się ze ten będzie świetny http://www.komputronik.pl/product/211970/Komputery/Laptopy/Lenovo_IdeaPad_Y510P_59_395028_.html

9bylOWE.png

Opublikowano

Z tego co widzę DDR3.

Możecie podesłać 3 szt. Które najbardziej polecacie?

Wydaje mi się ze ten będzie świetny http://www.komputronik.pl/product/211970/Komputery/Laptopy/Lenovo_IdeaPad_Y510P_59_395028_.html

Nie patrzymy na pamieć RAM tylko na pamięc grafiki 

Wielkość pamięci karty graficznej 2048 MB GDDR5

Tak jak już pisałem:

Asus -

Acer v3 772g z procesorem i7 4 rdzeniowym i grafika GTX850m też DDR5 do tego możliwośc zamontowania dysku SSD.

Lub MSI który podał kolega wyzej tylko w konfiguracji z możliwością zamontowania dysku SSD 50 zł drożej a warto.

Lenovo y510p ma gorszą konfigurację niż tutaj podane.

Lenovo y510p z procesorem i5 i resztę tą sama konfiguracją możesz mieć znacznie taniej.

Jeśli podoba Ci się lenovo ostatnio wydał on nowość: Lenovo Y50-70 z i5 oraz GTX860m 4096 MB GDDR5 (bardzo mocna karta) - podświetlana klawiatura.

Opublikowano

To samo co pisał Gajwer tylko z i7. Według pierwszych recenzji nie najlepiej jest pod względem jakości i temperatur. Na pewno najwydajniejszy z dotychczas podanych, ale nie wiem czy warto...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Pisałeś o budżcie do 3k a nagle zrobiło sie juz prawie 4k ;p

Opublikowano

Jak do gier  to kupisz dobrego Kompa za 3k a nie laptopa... ale to zalezy od cb

Opublikowano

MSI GE60 z procesorem i5 + GTX860. Laptop z Win7, posiada miejsce na dodatkowy dysk SSD

Lub

Acer v3 772g który już ci podałem

Lub Acer v3 już z systemem i trochę mocniejszym proocesorem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...