Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ponowny problem z czatem w lolu.

Stanovitz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem ze daubluje temat itp ale. Dziś tak około 12:00 wchodzę na lola i znów... Na dolnym pasku lola ciągle pisze "Logowanie na serwerze czatu" no a więc znów repairuje nic... Wyłączam zapore nic... Dodaje lola do wyjątków i znów nic... A więc macie jakieś inne rozwiązanie? Jeśli mój problem nie zniknie będę zmuszony napisać do supportu. A przeinstalować gry raczej odpada ponieważ mam internet z limitem i od nowa wszystko bdz paczować itp.Nie instalowałem żadnych ułatwiaczy modów typu bol itp.

Patrzyłem na stronie lola że ludzie też tak mają i, że coś orange podobno blokuje jakieś porty. No w sumie odkąd  przełączyłem internet na orange 20g tak sie zrobiło... Lecz mój internet z T-Mobile nie jest mi dostępny do jutra ;/ . CHoć nawet nie wiem czy zmiana internetu coś da.

"Problem nastąpił jakoś po ostatnim patchu." Może riot zmienił prot jakiś np:  "3000 na 3001".

I jak ja mam tu grać jak nawet nie mogę powiedzieć na jaką linię idę ;/ . Bo przy wybieraniu bohatera też na tym czacie nie da sie nic pisać.

Opublikowano

Własnie napisałem już do supportu. Mam nadzieję że coś na to poradzą bo jak mówiłem reinstalacja gry by była jak juz wszystko by odpadało. A reinstal kompa i tak już planuje od jakiegoś czasu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem ten sam problem, spróbuj zresetować router tak, żeby porty Ci się zmieniły.

Np. 

DNS Server: 194.204.159.1 , 194.204.152.34

Jeśli mam te to czat działa a jeśli jest na końcu 100/104 to nie działa.

Niestety ostatnio zauważyłem, że nawet po zmianie na te prawidłowe czat nadal nie działa, ma ktoś coś istotnego do powiedzenia w tym temacie?

-----------------------------------------------------------------------------------------

legiae.png

-----------------------------------------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...