Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sety broni i zbroi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcialem dodac na swoj serwer nowe sety zbroi i borni, ale nie potrafie ich dodac i wgl usunac stare bronie/zbroje.

Jezeli jest jakis temat z gogotwymi pliczkami icon, item, pc, pc2 i wpisami do Navi to prosze o podanie, ale najbardziej interesuje mnie usuniecie starych :D 

Jezeli bylby ktos tak mily i napisal krok po kroku co zrobic z tymi pliczkami itp. Z ktorych broni sie je robi takie tam xD

Mysle, ze dla was to nie problem :D

Opublikowano

Filozofia...

Logujesz się do navicata, z tabel itemproto usuwasz eq które nie jest ci potrzebne.

Usuwasz wpis z localelist

Następnie rozpakowujesz poszczególny plik clienta i usuwasz z niego pliki zbroi bądź broni w przypadku zbroi usuwasz jeszcze wpisy msm z root.

A co dokładnie musisz usnąć nikt ci tego nie powie, iż jest to dość indywidualna sprawa.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Mam pliki by TakiNiesmialy, ale nie o to chodzi tylko z ktorych pliczkow pousuwac zbr. to chyba PC i PC2 bronie item i icon, a nastepnie z jakich plikow po rozpakowaniu mam usunac wpisy. 

@ Chyba, ze jest jakis czysty gotowiec, bo Kociola nie moglem pobrac wgl.

Opublikowano

No to już zależy od autora clienta jak to popakował, nie localelist tylko itemlist, sorry.

zbroje oryginalnie siedzą w plikach pc, natomiast jakieś "nowe" nie musiały wylądować akurat tam, tak samo bronie oryginalnie siedzą w item.

Co do zbroi rozpakuj rooty masz tam pliki msm typu assassin_m.msm itd... usuwasz z nich wpisy dotyczące danej zbroi.

Co do reszty rozpakuj locale_pl i usuń wpisy z itemlist dotyczące eq którego chcesz się pozbyć i itemproto client i serwer.

Sorry za chaotyczne napisanie ale jestem zmęczony idę spać.

74f31dbf1675f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...