Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z reje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eloo, poprawnie skonfigurałem configi na stronce wgl działa widać ranking, graczy itp, ale jak tworze konto jest napisane "Konto założone pomyślnie. Ale nie dodaje go do navi, nie ma tam konta które utworzyłem przez strone, co to może być?

Linku do strony nie podam, bo jakiś kretyn będzie się nudził i mi będzie ddosował vps który ma 512mb ramu...

Opublikowano

jeśli nie widać to możliwe jest ze nie łaczy z baza ewentalnie wystąpił jakiś bład nie zgadzaja sie tabelki  lub skrypt jest trafny

btw.to nie jest czasem strona narni ?

Opublikowano

Wziąłem jakiegoś gotowca żeby sprawdzić czy działa ""ByNoMore" pozmieniałem configi itp, ranking jest hmm, może znasz jakiś inny dobry szablon?

Opublikowano

Jaki masz pliki serverowe ?

podaj szczegóły, miałem ten sam problem na pewnych pliczkach.

Opublikowano

strona może nie mieć nic do rzeczy.. zależy na jakich plikach stawia server, jak na "Terenzo" to musi dodać wpis do "account" inaczej będzie mieć tak ciągle

Tak, mam terenzo możesz opisać krok po kroku co mam zrobić?

Opublikowano

Tak, mam terenzo możesz opisać krok po kroku co mam zrobić?

pobiorę tylko xammp'a i ci piszę.

Opublikowano

Widzę, że u was z czytaniem jest problem a szukanie informacji to rzecz w c**j obca.

ALTER TABLE `account`
MODIFY COLUMN `last_play` datetime NULL AFTER `money_drop_rate_expire`,
MODIFY COLUMN `web_ip` varchar(15) CHARACTER SET ascii COLLATE ascii_general_ci NULL AFTER `web_admin`,
MODIFY COLUMN `web_confirm` varchar(32) CHARACTER SET ascii COLLATE ascii_general_ci NULL AFTER `web_ip`;

0LsM05U.png

Opublikowano

Widzę, że u was z czytaniem jest problem a szukanie informacji to rzecz w c**j obca.

ALTER TABLE `account`
MODIFY COLUMN `web_ip` varchar(15) CHARACTER SET ascii COLLATE ascii_general_ci NULL AFTER `web_admin`,
MODIFY COLUMN `web_confirm` varchar(32) CHARACTER SET ascii COLLATE ascii_general_ci NULL AFTER `web_ip`;

ale mogłeś chociaż dopisać jak on ma to wgrać. ...

Opublikowano

ALTER TABLE `account`

U ciebie za to z kulturą gorzej...

Dzięki, zaraz ogarnę i dam edita.

Pomogło, dzięki wielkie. Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...