Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Przerwy w dostawie internetu

Elitarny-RPK

Pytanie

Opublikowano

Mam problem z netem od dłuższego czasu

Sprawdziłem to w  /cmd ping

Problem polega na tym ze przez 20 sekund jest net i po chwili przez 3 sekundy nie ma tak sie dzieje co jakiś czas

bywają dni ze czasami chodzi wszystko git

a czasami przez cały dzień nie da sie nic zrobic bo co sekunde net jest i nie ma

mam neta radiowego ta skrzynka na dachu i odrazu kabel do PC

Zauważyłem że to często zależy od pogody  deszcz burze c*****o chodzi a jak jest ładna pogoda wszystko git

dzwoniłem do tych pajaców u których mam internet ale chuje nie wiedzą co zrobić prędkość mam 4 mega  przynajmniej tak jest na umowie bo jak sprawdzałem na speed test net to ledwo do 3 dochodzi

proszę o pomoc 

thccc.jpg

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem pojawił się nagle? Nigdy wcześniej nie było z tym problemów? Masz możliwość sprawdzenia internetu na innym komputerze lub wymiany kabla?

4043121350.png

Opublikowano

Jeśli korzystasz z wifi to przełącz się na kabel i powiedz czy są dalej straty. Ja mam podobnie. Tylko że ja mam 4 Mb a czasami jest 0,1 Mb/s i 10000 pingu. Nie jest wcale tak źle.

4043121350.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...