Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd mieć 5 slot ?

SASADAS1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, bo nie wiem jak zakupić5 slot. W itemshopie jest tylko za dinary i tylko wtedy jak ma siępremke, a jak ma się już premke to wyskakuje, że przy premce 5 slot jest za free i nie da się kupić.

Można gdzieś kupić5 slot ?

Opublikowano

Tylko i wyłącznie jak posiadasz premkę. Nie da się go kupić. Ew. znajdziesz go w jakiś paczkach z broniami, ale to już premka opłacalniejsza.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Z tym 5th jest na prawde dziwnie. Miałem premke na 3 dni kupiłem na 7 bez problemu. Po skończeniu sie premki mam slot ale nie moge go użyć. Polecam hacka na 5th, niestety zeby kupić jakąś lepszą broń typu m249 na 30dni musisz mieć na tyle premke.

Opublikowano

Tak jak wyżej, 5 slot możesz otrzymać kupując premium, ale jeśli dobrze pamiętam to możesz go też otrzymać z Snow Pack (8900 NX chyba) lub Garden Pack (koło 2000 NX, ale nw czy jest jeszcze dostępny).

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

a w tych paczkach, które otwiera się złotym kluczem ? Bo teraz tam więcej broni leci, a wypadł komuś5 slot ?

Wypada na 3/7 dni. Ale rzadko wypada. Ostatnio trafiłem go z miesiąc temu.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

ja dosyć czesto. BTW duże jest prawdopodobienstwo na bana?

Wiele osób z tego korzysta;) W WarRocku głównie skupiają się na tych co widocznie używają cheatów ;p A 5 sloty w każdym evencie praktycznie można wygrać ;) Ale rzeczywiście sloty w warrocku to czarna magia 

Opublikowano

ja mam 78 lv i od początku używam 5th slot hack i nie dostałem bana ;) i jak widać narazie nie zbiera sie na niego :P

Hehe dobre  :D ej jakiego hack'a uzywasz? moglbys podeslac jak mozesz dziekuje :)

# i mam takie pytanie do was, czy istnieja jeszcze takie boty co same expia? bo kiedys taki mialem zakupilem go chyba na 30 dni i wbil mi tam 80 lv w 1 tydzien ale bana dostalo konto :D

Opublikowano

właśnie nie wiem czy ryzykować i używać hacka, ponieważ mam ratail i dobre bronie na dlłuugo

Nie warto. Na stówę wyłapiesz bana. Najlepiej po prostu grać i grać. Wyleci ci ten 5th slot z boxów lub pewnie zaraz będzie jakiś event ;)

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...