Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat Dyskusyjny

GacuuŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, jak tam wam się gra w "Hirołsów Onlajn" 

mi bardzo przeszkadzaja lagi ale myśle ze kiedyś zrobią wersje do pobrania i to ograniczy troszeczkę te wszystkie błędy.
Chociaż trzeba pamiętać że to ciągle jest BETA ;)

Zapraszam Do wypowiadania sie co sądzicie o grze i jak sie wam podoba ;P pozdrawiam 

nick: Strz4leczk4 (Nekro, Rycerz Śmierci)

GaceekTV_signature_800x250.png

Opublikowano

Moja wrazenia sa dobre Gra sie dobrze przyjemny klimat gry grafika jak na gre przeglądarkową tez jest świetna, moge spokojnie każdemu polecic :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

jak myślicie zwiekszą wydajność maszyny w najbliższym czasie ?

Taa, mam nadzieje, to co się działo w niedziele to była masakra.. Jak wbilem to po chwil wyjebka z serwera i potem szary guzik Graj..

A jak najbardziej to nie była moja wina tylko ich bo mój internet był w dobrej kondycji..

Opublikowano

Najgorsze są lagi i częste przerwy techniczne, ale pamiętajmy że to beta.

PS: Zapraszam do wspólnej gry, gram magiem, przystań(taki sam nick).

76561198053546969.png

Opublikowano

@2up

Dokładnie, kto to widział żeby bulić 499 waluty premium za jedną auto walkę, to powinno być za darmo, jak mam walczyć 100 razy z tymi samymi potworami bo chcę sobie po prostu pozbierać/poexpić no to nie fajnie...

76561198053546969.png

Opublikowano

kto chce skrypt na automatyczny zbieracz w nekro i przystani pw do mnie.Jest on przeznaczony dla 30 lvla z 4 zakami w 1,3,4 i 5 akcie.magazyny wszystkei musza byc odblokowane i w zamkach 1 slot-rada miasta,3 slot magazyn,4 slot magazyn i 5 slot tartak.3,4 i 5 musi byc zajety przez jakis magazyn lu tartak.

Opublikowano

nagram fil;m na yt i wam wrzuce.Sami mozecie to zrobic z dowolnym programem do nagrania ruchow myszki :) oczywisice trezba pamietac o tym zeby klikac powrot itd..Podczas pracy wystarczy sie nie ruszac i miedzy akcjami dac z 3-5 sek bo moze byc lag na serwie

sam mam 30 lvl i troche mi szkoda 30 min na latanie po całych 4 mapach w celu zebrania surowców 

Opublikowano

Moze cokolwiek zmienią , Herosy ktores tam w ktore gralem byly dynamiczne i przez to sie fajnie gralo , oraz byla opcja automaycznej walki.

Tu po 3 walkach , tak mi sie odechcialo grac , jest to wolne i strasznie monotonne.

Opublikowano

Albo ja coś źle robię albo po prostu nie da się tutaj ulepszać jednostek. Póki co wygląda to tak.

Minusy:

-Brak automatycznych walk(wiem że są ale kto by płacił za jedną 499 ten premium waluty...)

-Lagi jak cholera

-Jeszcze raz lagi

-Częste przerwy techniczne

-Brak ulepszania jednostek

-Strasznie monotonna

-Trzeba odbierać ręcznie hajs z kopalni i miasta

-Tak trochę PayToPlay bo bez AutoWalk jest to strasznie monotonne

-Tylko dwa zamki

-Tylko dwie klasy

Plusy:

-Yyy...no ten tego...można...yyy...nie nie wiem

-Można zaprosić kogoś do bitwy(ale wtedy przeciwnik jest silniejszy więc w sumie wychodzi na to samo jakbyśmy sami walczyli)

Oczywiście pamiętajmy że to beta.

76561198053546969.png

Opublikowano

@JaLurek oficjalnie mam 27 lvl i nie wydałem ani złotówki, bo pieczecie dostajesz za robienie fabuły i za 3.999 pieczeci mozesz zrobic nowa postać i odnowa dostaniesz pieczecie :P więc nic nie musisz wydawac ;P

ps. Ulepszać mozesz w akcie 2 , albo jak wybudujesz cech budowniczych w miescie gdzie masz jednostki które chcesz ulepszyć ;P

Opublikowano

Grajac w cos innego probowalem przy okazji zalogowac sie do Heroesow..

Minela godzina. Za kazdym razem ladowanie zawieszalo sie przy koncowce, a teraz mam wgl szary przycisk graj.

Moj stan jesli chodzi o neta -> http://scr.hu/1s78/ym2tx

Sama w sobie ujdzie ale serwery to jakas kpina..

Opublikowano

serwery maja byc wzmocnione do 10 wrzesnia  i co dzien ma byc konserwacja zeby lagow nie bylo 

ps. Dziś po przerwie do teraz nie ma zadnych lagow ani problemow wiec jest git

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...