Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Killaura

#Baxter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam same killaury nie żadnych cheatpacków tylko samej czystej killaury ;p 

na 1.7.2. 

Jeśli ktoś umie taką zrobić to pisać chętnie nawet zapłacę ;3.

a7gn7CL.png

Masz problem z Skryptem =)? Lub potrzebujesz skryptu?

Pisz chętnie pomogę/zrobię.

Opublikowano

Bez chitów grać się nie da?

[url=http://www.mpcforum.pl/topic/1242542-bonzaiieu-z-modami/]
[img=https://imagizer.imageshack.us/v2/512x256q90/673/d2a9f6.png]
[/url]

Opublikowano

Od 1.7 według EULA minecrafta WSZYSTKIE cheaty lub programy służące bugowaniu gry i rozgrywki są prawnie nielegalne, więc jak ktoś Cię na tym znajdzie, możesz mieć nieprzyjemności:
If you've bought the Game, you may play around with it and modify it. We'd appreciate it if you didn't use this for griefing, though, and remember not to distribute the changed versions of our software. Basically, mods (or plugins, or tools) are cool (you can distribute those), hacked versions of the Game client or server are not (you can't distribute those).

Walnij "Lubie to", to nie boli.

mca.pngczu.

Opublikowano

@Krissa jesteś tak głupi czy udajesz?... popatrz na tematykę forum a potem pisz głupoty.

a7gn7CL.png

Opublikowano

A jaki jest sens klepac sie bez chatow/makro ? jak okolo 70% graczy to ,,Non cukry" i z tego 60 % to cheaty/makro i 30% graczy non premium i okolo 5% cheaterow/makro z premium co z tego wychodzi ? wsumie GOWNO

Opublikowano

No jak grasz na takim serwerze to proszę. Ja gram na hypixelu i czasem zdarzy się hacker np. na Blitz SG i jest to raz na 30 gier, a i tak zepsuje wszystkim grę.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Ludzie zgłaszam was po kolei... 

Najpierw zobaczcie od czego jest forum a potem gadajcie głupoty.

a7gn7CL.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.png#Baxter. Se zgłaszaj. Forum jak forum ale gracze mają prawo nie lubić hackerów, a to forum z forum o hackach zmienia się w forum pomocy, szczególnie te o minecraftie. Wyobraź sobie godzinę wolnego czasu, wchodzisz na serwery pvp/sg i wszędzie hackerzy. Zamiast sobie spokojnie pograć to trzeba się użerać z takimi dzieciakami.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Do zakmnięcia.

Już taką znalazłem :D

a7gn7CL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...