Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Gnar

N3K4I

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Ostatnio widziałem, że niby "można" zdobyć darnowego gnara wraz ze skinem (1000 sposobów na darmowe rp - z tej strony na fb), i chciałem się was zapytać, czy to rly działa ? :D Bo mi się wydaje że to jest fake i naciąganie pieniędzy :D

Opublikowano

Oczywiście, że fake.. Podasz im numer telefonu, a oni będą Ci przysyłać płatne SMS do póki nie zbankrutujesz xD.

POLECAM CZYTAĆ REGULAMINY TAKICH STRON. :) Można się ciekawych rzeczy dowiedzieć. :)

Opublikowano

To z tym Gnarem to jeden wielki kit, na tej stronie również można "dostać" najnowszą skórkę MF i Kayle jak podasz swój numer telefonu, a wtedy aktywujesz usługę która wcale taka tania nie jest. ;)

4. Koszt otrzymania przez Użytkownika od Dostawcy jednej wiadomości SMS MT z ustalonego numeru, w ramach Usługi, wynosi 5 złotych netto (6,15 złotych brutto) z częstotliwością 3 razy w tygodniu poniedziałek, środa, piątek o godzinie 18:00.

Nie dość, że nieźle im płacisz to jeszcze nie wiadomo czy faktycznie coś z tego dostaniesz. 

Opublikowano

Ale lipa xD A są inne sposoby na zdobycie czegoś za darmo ? RP Lub nowszych skórek, bohaterów, (te podstawowe sposoby znam tristana ali tip ) 

Opublikowano

Ale lipa xD A są inne sposoby na zdobycie czegoś za darmo ? RP Lub nowszych skórek, bohaterów, (te podstawowe sposoby znam tristana ali tip ) 

Jest sposób Refy . Możesz kupić bądź robić samemu ale to zajmuje dużo czasu . Jeśli kupisz to jest szansa na dostanie Bana ( albo na nagrody albo na konto - PERM )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...