Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem dziś Xerathem z L#, normalnie gram na vipie. Akurat xerath ładnie ora na sharpie, ale nie ma "lesss cast priority" w target selecktorze, przez co czasami dziwnie focusuje (focusuje adc gdy ma suppa na 1 q). Za to bardzo dobrze sprawuje się wbudowany orbwalk + farmi dobrze mniej więcej jak sac;reborn a nawet lepiej. Mi mniej missowal cs'ów niż reborn. Aczkolwiek to jednak nie mma. Taka moja subiektwyna ocena.

MPC <3

Opublikowano

Aa PSTristana czy TristanaMechanics

i czy VMA i ShadowVayne sie uzupełniają ?

Co to ma do tematu?

Grałem dziś Xerathem z L#, normalnie gram na vipie. Akurat xerath ładnie ora na sharpie, ale nie ma "lesss cast priority" w target selecktorze, przez co czasami dziwnie focusuje (focusuje adc gdy ma suppa na 1 q). Za to bardzo dobrze sprawuje się wbudowany orbwalk + farmi dobrze mniej więcej jak sac;reborn a nawet lepiej. Mi mniej missowal cs'ów niż reborn. Aczkolwiek to jednak nie mma. Taka moja subiektwyna ocena.

Mi ultował w adc kiedy jungla i supp były na 1 R, nawet nie xD Póki go nie dopracują to nawet nie mam zamiaru odpalać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...