Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Triadica.Net [Pl][Dedyk]

Gość jaro1279

Rekomendowane odpowiedzi

Gość jaro1279
Opublikowano

Super serwer POLECAM w 100% i zachcęcam do zagrania

Opublikowano

Nie zmiernie jest nam miło poinformować, iż po wielu godzinach naprawy, już wszystko działa!

Śluby i inne już działają na każdym kanale! Śmiało można grać na wszystkich 4 kanałach!

Również już niedługo, otrzymacie do dyspozycji forum Triadica!

Pojawiła się nowa strona, z nowymi funkcjami! M.IN Newsletter, który działa!

Zapraszam do zapisywania się i otrzymywania od nas wiadomości!

http://triadica.net 4 kanały gry, własny klient, 24/7!

Serdecznie zapraszam.

Opublikowano

a ja dostalem bana ale nie wiem za co xD

Naprawde? Tez dostalem bana... ehh... 70lv poszedl sie.. i tez nie wiem za co ;/ bylem w dt, poszedlem do miasta, poszedlem na dwor, wracam konto zablokowane...

Opublikowano

Dochodzę do wniosku, że jaki ten team by nie był, zawsze jest zły... Ludzie, pojebani jesteście, ot co.

Pozdrawiam,

Nieves

Opublikowano

Koleś sam nie potrafisz poprawnie skleić zdania także nie ucz innych.

"Znasz mnie z real więc milcz." wtf ? zdanie kompletnie niezrozumiałe co do poprzedniego... Języków się trzeba uczyć.

Opublikowano

Człowieku, jesteś taki tępy, żeby nie wiedzieć co to hejting? Mówie polskim językiem, bo teraz takie słowa nawet nauczyciele w podstawówce znają. Też grałem na l99 i tego nie żałuje, bo grałem tam dla zabawy, wchodziłem i gadałem z ludźmi, nie miałem na celu rywalizacji. Żałuje tego? Nie, nie żałuje bo nie prowadziłem żadnych kłótni tylko poznałem fajne osoby, z którymi na prawde można było się dogadać, z tobą też biłem metka i wydawałeś się w porządku, ale tutaj widać, że typowy lamer. Serwer się rozwija, dopiero usuwają bugi, często jest off, to tak jakby faza beta testów nie zauważyłeś? Na innych serwerach prawie zawsze jest beta, tutaj wystartowali od razu więc nie dziw się, że serwer czasem jest off i usuwają bugi."Nikt nie jest perfekt każdy ma defekt"

Opublikowano

Dobra ludzie w sumie ten przemans i tak będzie flame'owal także nie ma sensu się z nim sprzeczać. Wszyscy wiemy, że gada głupoty i jest idiotą, ale cóż :]

Btw - nie błyszcz ? bo co ? nie pozwolisz mi czegoś ? Mam prawo się wypowiedzieć, a fakt, że wytykasz błędy innym a sam popełniasz ich od groma, to po prostu chyba sam się ironizujesz...

Opublikowano

Jeszcze ten błąd w sygnaturce po angielsku, ahh ^^ Nie mam do Ciebie szacunku, bo widzę, że sam nie masz gdyż po prostu sam się ośmieszasz. Nie ucz mnie do kogo mogę tak mówić a do kogo nie bo wiem kto jest godny uwagi a kto nie. Skoro administracja wydaje pieniądze na serwer dedykowany by grali inni ludzie, a dotacji jak na razie nie widać, to chyba należy im się szacunek - chylę czoło Bambus.

Opublikowano

zamiast spamu oceniajcie serwer mi sie bardzi poboda mam nadzieje ze postoi dlugo

Wydaje mi się, że chociażby taka nasza rozmowa czy też kłótnia jest bardziej wartościowsza od postów typu " super serwer polecam.

i posty typu

@down

które kompletnie nic nie wnoszą do tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...