Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nerka/saszetka.

seyeyw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie drodzy userzy, zakładam ten temat, ponieważ szukam sobie jakiejś nerki/saszetki na czarne grube pieniądze, których nie mam gdzie przechowywać, na allegro znalazłem wiele ofert, lecz większość z nich to wielkie nerki o rozmiarach 44cm x 15cm, aż taka wielka potrzebna mi nie jest szukam takiej małej ok. 30cm x 12cm (OKOŁO, MNIEJ LUB WIĘCEJ) dotychczas znalazłem tylko dwie o takich wymiarach nerka reeboka http://allegro.pl/saszetka-reebok-torebka-nerka-mala-k06-multi-sport-i4486468680.html#tabsAnchor i lacoste http://allegro.pl/lacoste-nerka-saszetka-100-letnia-moda-2014-i4506927286.html w tej lacoste nie podoba mi się sprzedawca, który nie ma zbyt wiele opinii, a w reeboku 3 kieszenie, to trochę za dużo, starczałaby 1 czy 2.

Opublikowano

Jeżeli mieszkasz na terenie Gdańska, bądź masz możliwość odbioru w Gdańsku głównym, to pisz priv. Oddam za darmo, nerka Nike, stan idealny. :)

07474384552300854516.jpg

Uciekając od siebie, nie staniesz się wolny.

Opublikowano

Jeżeli mieszkasz na terenie Gdańska, bądź masz możliwość odbioru w Gdańsku głównym, to pisz priv. Oddam za darmo, nerka Nike, stan idealny. :)

Masz dość jak się śmieją z kołczanu? :D

btw. 

Nie polecam z Nike'a, bo możesz być pośmiewiskiem, ja mam z Diamante i jestem zadowolony :)

Opublikowano

btw. 

Nie polecam z Nike'a, bo możesz być pośmiewiskiem, ja mam z Diamante i jestem zadowolony :)

właśnie zamierzałem sobie kupić coś z diamante, ale tam wszystkie nerki chyba są o wymiarach 36x15, co jest trochę za duże :/ te 30cm szerokości byłoby idealne.

Opublikowano

btw. 

Co to za czasy gdzie marka ubran decyduje czy bedziesz posmiewiskiem czy nie...

Opublikowano

Co to za czasy gdzie marka ubran decyduje czy bedziesz posmiewiskiem czy nie...

tzw. Kołczan Prawilności kolego, nowy w internetach?

btw. 36x12 mają ;)

Opublikowano

Ja mam nerkę Gimbologii (DII) poszukaj, naprawdę fajna.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Bez przesady, sraj na to co mówią inni, nera ma być przydatna a nie piękna.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Nie jest duża, zresztą zależy jak chcesz ją nosić, ja nosze do tyłu albo na boku i jest idealnie ;) Z przodu tak średnio lubię :P

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...