Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Gra zacina mi cały komputer

Sheden

Pytanie

Opublikowano

Witam!

Ten post nie będzie jakiś specjalnie elokwentny, więc przygotujcie się na dawkę zdrowego debilizmu z mojej strony. Sprawa wygląda następująco, otóż ostatnio gdy gram jeden mecz dłuższy niż 30 min mój komputer ma zatwardzenie rozsianne i łapie jednego wielkiego laga. Najzywczajniej w świecie łapię ścine i nic na to poradzić. Po resecie mój monitor przestaje być kompatybilny z komputerem i nie chcę pokazać obrazu. Teraz jakimś cudem łaskawie odpalił i boję się że znowu przestanie wszystko ze sobą współgrać. Dlatego proszę was o pomoc i zainteresowanie się moją żałosną sytuacją. Spróbuje jeszcze ze sterownikami do karty graficznej i jeśli to nie pomoże, to mam niewielki problem.

Wszelkie pomocne sugestiie plusuje

Pozdrawiam ~ Śmiertelny Wojownik Betenowych Aptek

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

System operacyjny: Windows 7 Ultimate 32-bitowy (6. 1, kompilacja 7600)

Producent systemu: MSI

Model systemu: MS-7641

BIOS: Deflaut System BIOS

Procesor: AMD FX-6100 Six-Core Processor                  (6CPUs),~3. 3GHz

Pamięć: 4096MB RAM

Plik stronicowania: 1665MB użytych, 5499MB dostępnych

Wersja programu DirectX: DirectX 11

podaj specyfikacje pc, bez tego i tak wiele nie zrobimy

podaj temperatury w czasie gry i po grze

Nie wiem jak sprawdza się tą temperature

Opublikowano

Ja bym stawiał na to że się przegrzewa i procek zamula. 90% szans na to ;)

Jinx3.gif

"Very very soon the terror will begin,no place to hide, no way to survive,you can't escape it's time to die"

“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.”

>>SKIN KID<<

Opublikowano

Teraz zainstalowałem nowe sterowniki do karty graficznej. Zobaczymy czy nic się nie stanie podczas meczu. Jeśli nie, temat do zamknięcia

Opublikowano

Może to jest coś z dyskiem twardym? Kiedyś miałem podobną sytuację, tylko mój kiedy się zacinał to "warczał". Wymiana dysku na nowy pomogła. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...