Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KURDE*

bodzio12888

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZEGO W TYM PIERDOLONYM SILVERZE KOLEŚ CZEKA DO OSTATNICH 5 SEC I BIERZE YASUO NA SUPPA?NA RANKEDZIE... JPRD I TO JESZCZE POLAK K***A MAĆ I WEZ TU WYGRAJ...A MAM SERIE... JA JEBIE K***A MAĆ...

Opublikowano

Jeżeli jesteś w silverze to widaćc że sam nie potrafiisz grać tak więc nie narzekaj na innych tylko na siebie.

Pooglądaj jakieś poradniki na youtube jak się zachować dobrze i dobrze grać.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Graj za siebie i nie myśl w ogóle o nikim innym i dasz radę.

Jinx3.gif

"Very very soon the terror will begin,no place to hide, no way to survive,you can't escape it's time to die"

“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.”

>>SKIN KID<<

Opublikowano

Jak ja byłem w s1 to tez byly troll suppy a najcześniej był to ktos co zadaje dmg nawet taki mundo ;d

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Dawno temu jak jeszcze był stary Darius to poszedłem nim na Supporta, a Anka na ADC i to wygraliśmy. Każdą grę da się wygrać, nawet z troll pick'ami. Sam musisz grać jak najlepiej potrafisz, a nie robić takie rzeczy jak robisz teraz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...