Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Assayn? A moze Warrior?

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kali :) Posiadam dobry build i dzięki niemu Ymira(Tanka) z hitów rozwaliłem w kilkanaście sekund ^^ Każdy miał wtedy full build i z kryta brałem po 600, a kali uderza tak szybko, że mało kto ma szansę na przeżycie. Ew. Nemesis która nie umiem grać, ale na ligowych często widzę ją , miała staty 11/1. Te dwie postacie według mnie najlepsze. Kali fajna bo jak loki zacznie uciekać lub wiesz, że Cię chcę zaatakować i znika to wtedy używasz 3 skilla i już po niewidzialności ^^

banneranim.gif

Opublikowano

Kali dobra, ale ssie przez większość gry. Jest zajebista w End Game. Z assasynów polecam Bake, Nemesis, Merca, Thora. Z warriorów: Osiris, Herc, Chaac. 

Kali :) Posiadam dobry build i dzięki niemu Ymira(Tanka) z hitów rozwaliłem w kilkanaście sekund ^^ Każdy miał wtedy full build i z kryta brałem po 600, a kali uderza tak szybko, że mało kto ma szansę na przeżycie. Ew. Nemesis która nie umiem grać, ale na ligowych często widzę ją , miała staty 11/1. Te dwie postacie według mnie najlepsze. Kali fajna bo jak loki zacznie uciekać lub wiesz, że Cię chcę zaatakować i znika to wtedy używasz 3 skilla i już po niewidzialności ^^

Tak btw. ymir z takim buildem to gówno nie tak, więc zabicie go kali to żadne osiągnięcie. 

http://scr.hu/0kha/p1ya1

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nemesis nie jest zła, lecz ciężko się nią gra. Ja osobiście preferuje Lokiego, łatwo jest uciekać i ogólnie jak wbije się jedynką w trakcie połowy gry to magów, asasynów rozkłada spokojnie w 2-5sec. Fun też jest z grania tą postacią. 

Opublikowano

Nemsis jest bardzo dobra jak ktoś umie grać :D Ja myślałem, że jak wezmę dobry build to będę ich wszystkich rozkładać, ale jednak trzeba umieć nią grać. Zagrałem sobie ligowego conq kali to mnie rozkładała w kilka sekund. Chyba nie nadaję się do ligowych ^^

banneranim.gif

Opublikowano

Kali w 100 procentach Ci polecę. 

Przed re-workiem była OP w chu*.

Teraz jest po reworku. Kali na conq średni pick. W early ssie, w end game gwłaci prawie wszystko. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Teraz jest po reworku. Kali na conq średni pick. W early ssie, w end game gwłaci prawie wszystko. 

Wiem wiem, ale tak samo Ne Zha czy wlasnie Nemesis. Wyfarmiony Assasin gwalci :)

61093c6efb.png

Opublikowano

A co powiecie o Mercurym? Gralem nim raz i to jest postac wyzwanie :D Tylko wlasnie mam dylemat, bo kumpel mi polecil jeszcze Bakasure i Thanatosa ... ale thanatos dla mnie zbyt mainstrimowy :D I nie wiem czy Merc, Nemesis czy Bakasura :c

61093c6efb.png

Opublikowano

Nie ssie, wystarczy mieć speed buffa ew. kupic saisy.

Zanim kupisz qinsy/exe to będzie już po early. 

8can.png

Opublikowano

Jak grasz z Bumbasem to tak, haha.

To zagraj sobie pare rankedów Deaths Toolem i pokaż jak ci poszło. Kali ssie w early, po oglądaj sobie takiego Lassiza czy kogoś innego kto gra kali, zobaczysz. Death Tool  jedynie pasuje na Thanatosa. 

8can.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...