Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plugin i komendy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem u jednego gościa na servie zauważyłem genialną komende/trik

Poza podstawowymi komendami które oferują nam pluginy on ma komende /rekrutacja którą edytuje wg włąsnych przekonań włącza albo wyłącza rekru (w tej komendzie jest tylko tekst np. HeadAdmin: OFF) i tu moje pytanie co to za plugin który oferuje takie rzeczy.

A druga sprawa czy ma to coś wspólnego z Essentails customtext? Bo doczytałem że w tm dokumecie można dodać "własne komendy text" nie zrozumiałem do końca tego bo brak polskich poradników z tym plikiem (albo nie znalazłem) i czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć jak ten plik zedytować? bo jak wpisze /customtext to wyświetla mi to co jest w tym pliku (mógłbym dać zamiast tego teksu status rekrutacji na moim servie ale nie pasuje mi komenda /customtext ... a wiem że można zamienić te /customtext na /rekrutacja tylko nwm jak ;/

TEMAT

Opublikowano

On użył do tego skryptu. Jest on bardzo prosty. oto kod: 

command /rekrutacja:
  trigger:
    send "&aAdmin: ON/OFF"
    send "&aModerator ON/OFF"

by dodać więcej linijek wpisujesz send "tekst" oczywiście musisz sam wytabowac skrypt. Zapewne jesteś zielony więc zanim zaczniesz kombinowac to znajdź w internecie poradnik do pluginu skript i wgraj ten plugin na serwer ;3 Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...