Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W ile czasu wbija sie 10 lvl?

Freejung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej. pytanie nawiazuje do mojego poprzedniego tematu. na odpowiedz czekac nie bede, wole dzialac. 
wiec wpadlem na pomysl, ze jak oni nie chca mi dac rp to ja sobie sam dam. moim celem jest arcade hecarim ktory od dnia dzisiejszego jest w przecenie, wiec mam 3 dni. mam 500 rp, za 10 kont z 10 lvlami dostane 975 rp wiec na skin mi starczy spokojnie. 

pytanie brzmi w ile czasu najszybciej "nołlajfiąc" wbije te 5 kont z 10 lvlami? nie pamietam dokladnie ale chyba mozna kupic za te rpki co sie dostaje na poczatku jakies mini boosty do expa. 
najwazniejsze czy uda mi sie to zrobic w 3 dni, do tego dochodzi tez czas w jakim RP przyplynie na moje konto.  z doswiadczenia lepiej grac na botach niz normalach. normale trwaja po 40 minut bo ci newbie to warzywa, wiec wole szybkie 20-minutówki na botach. 

wiem ze nawet jak przecena sie skonczy to i tak rp mi starczy na tego skina, ale ze jestem sknera to wole kupic taniej i jeszcze jakas ikone :') 

Opublikowano

hej. pytanie nawiazuje do mojego poprzedniego tematu. na odpowiedz czekac nie bede, wole dzialac. 

wiec wpadlem na pomysl, ze jak oni nie chca mi dac rp to ja sobie sam dam. moim celem jest arcade hecarim ktory od dnia dzisiejszego jest w przecenie, wiec mam 3 dni. mam 500 rp, za 10 kont z 10 lvlami dostane 975 rp wiec na skin mi starczy spokojnie. 

pytanie brzmi w ile czasu najszybciej "nołlajfiąc" wbije te 5 kont z 10 lvlami? nie pamietam dokladnie ale chyba mozna kupic za te rpki co sie dostaje na poczatku jakies mini boosty do expa. 

najwazniejsze czy uda mi sie to zrobic w 3 dni, do tego dochodzi tez czas w jakim RP przyplynie na moje konto.  z doswiadczenia lepiej grac na botach niz normalach. normale trwaja po 40 minut bo ci newbie to warzywa, wiec wole szybkie 20-minutówki na botach. 

wiem ze nawet jak przecena sie skonczy to i tak rp mi starczy na tego skina, ale ze jestem sknera to wole kupic taniej i jeszcze jakas ikone :') 

Wątpię że w 3 dni wbijesz te 10'siąte LvL . Generalnie to odnawiam ci tego bo zanim RP dostaniesz na Konto ^^ , czas oczekiwania to nawet 72 Godziny 

Uczeń
Opublikowano

Jeśli serio byś nołlajfił i grał powiedzmy 16 godzin na dobę (:D) to pewnie byś wbił.

Tylko pozostaje kwestia przydzielenia RP, trochę to może zająć, więc być może będziesz zmuszony kupić skina bez przeceny.

Opublikowano

troche lipa bo zagralem dopiero 3 mecze i juz mi sie odechcialo... no ale coz moze to dlatego ze jest pozna godzina i ogolnie przymulony jestem :) 

a co do tego wygrywania i przegrywania to gram tylko na botach ^^ na normalach nie ma co grac, rozgrywka gra okolo 40 minut, trudno jest skonczyc gre szybciej - co zabijesz jednego to drugi pushuje ci mida i tak w kolko musisz latac za killami. 

Opublikowano

Postaw maszynkę na kompie (do bota ) i boć na 2 konta. Polecam iAram ale najpierw musisz wbić 6 lvl (jakieś 1-1,5h czyli 4-5 meczy na boty ) Ja dziennie robię po 2-3 refflinki 

#JebacSygnatury

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...