Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taa, koleś oferuje scrakowane skrypty(Prince Tresh, Sac:R, Fizz, RTTC, Cassio, awenners+losowanie w konkursie o Evadee ). Oficjalnie nikt linka ci nie poda ale zaraz pewnie zlecą się typy spod ciemnej gwiazdy i zaproszą cię na PW. :)

Opublikowano

Nie wiem po co wam to Evadee, według mnie EzVade jest o niebo lepsze. (Moja subiektywna opinia, proszę nie komentować.)

Opublikowano

Jak chcesz omijać 95% skillshotów to weź evadeee, jak chcesz omijać bardziej legit to ezEvade.

@topic

Jak masz konto na gmail to można sobie łatwo dodawać emaile do losowania, wystarczy że dodasz '+x' na końcu maila, po "+" piszesz kolejne cyferki, aby się nie pogubić a wraz będzie wszystko przychodziło na ten sam mail.

powiedzmy masz email [email protected]

ale juz go uzyles na stronie stefane, wtedy wpisujesz [email protected] itd. robisz z pozostalymi

MPC <3

Opublikowano

wejdź se na fanpage selexa na fb, i tam masz RTTC Evadee CW i inne scrackowne skrypty, tylko musisz poszukać, zjechać trochę na dół bo dosyć dawno je dawał (post z evadee 9 maja 2014) 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

wejdź se na fanpage selexa na fb, i tam masz RTTC Evadee CW i inne scrackowne skrypty, tylko musisz poszukać, zjechać trochę na dół bo dosyć dawno je dawał (post z evadee 9 maja 2014) 

9 maj... to już na 100% nie zadziała. Potrzebna jest 0.9595, bo tylko ta jest wspierana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...