Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doładowanie RP - nie przyszlo

Freejung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. dzisiaj jak co miesiac chcialem sobie doladowac rp. pierwsza transakcja poszla bez problemu - dodano 500 rp na moje konto. druga transakcja i tutaj problem sie pojawil - czekalem dlugo, smsa wyslalem a rp nie dostalem. czekalem chwile jak zawsze dopoki ten zielony pasek sie do konca nie zaladuje. nie zaladowal sie, wiec wyszedlem.  chce wyslac smsa drugi raz, wyskakuje blad "nie mozna wyslac smsa" powod? brak pieniedzy na koncie. 

co jest kluczowe... coz, sa to transakcje przez telefon jak mozna zauwazyc (do cebulakow - moj hajs, moja sprawa na co go wydaje). dodam tez co ciekawe, ze dzisiaj wyjatkowo byly problemy, ktorych nigdy nie ma - za pierwszym razem nie chcialo mi wladowac tej zakladki "purchase rp", za drugim razem nie moglem kliknac jak juz tamto kliknalem. ogolnie musialem jakies 5 razy sie przelogowywac zeby w koncu kupic te rpki. 

dodam tez ze raz napisalem zle numer, ale przeciez najpierw sms dochodzi na dany numer a pozniej dopiero mozna smsa wyslac i kasa idzie, prawda? nie tak, ze kasa idzie wtedy gdy numer zostaje wpisany. 

podsumowujac - pierwsza transakcja udana, druga - kasa wyparowala, rpkow brak. 

poprzedzajac pytania - tak, kasy na pewno mi starcza, co miesiac jak wyzej wspominalem kupuje 2x po 500 rp i problemu nie ma. 

macie jakies rozwiazanie? nie jestem pewien czy pisac do riotu... znajac zycie nie zwroca mi rpkow, beda chcieli screena jak nie wiem, wysylam wiadomosc czy cos w ten desen a takiego nie posiadam... pewnie pomysla ze chce ich wyrolowac i mi gowno dadza, a przeciez hajs wydalem a rpkow nie mam... 

Opublikowano

Napisz do RIOT'u. Zweryfikują sprawę i jeśli to faktycznie błąd to zwrócą Ci RP'ki bez problemu.

Jinx3.gif

"Very very soon the terror will begin,no place to hide, no way to survive,you can't escape it's time to die"

“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.”

>>SKIN KID<<

Opublikowano

Napisz do Riots , jeśli to nie pomoże idź do operatora sieci i poproś o biling ostatnich SMS . Będzie o której wysłałeś gdzie itp , wyślij to do Riot i niech sprawdzą kupno RP na twoim koncie . Miałem podobny przypadek .

Opublikowano

jesli mi nie dodadza tych rpkow to ch*j im w dupe za przeproszeniem. napalilem sie strasznie na skina z przeceny - zaloze sie ze zanim odpisza to mina juz te trzy dni, a po tych trzech dniach i tak odpisza ze "przepraszam nie mozemy pomoc bez screena" jakiego screena ja sie pytam? hajsu nie ma rp tez nie. gorzej niz zlodzieje... sory ale wkurwiony jestem ta sprawa /;/

Opublikowano

napisalem przed chwila do supportu. a skad wiem to znam zycie... jakos sobie nie wyobrazam ze odpisza"przepraszamy za problemy panskie rp juz dodajemy na konto" znajac zycie rpkow nie oddadza a hajs pojdzie sie je**c. ale coz trzeba byc dobrej mysli. 

Opublikowano

To chyba nie pisałeś do RIOT'u nigdy.

Jinx3.gif

"Very very soon the terror will begin,no place to hide, no way to survive,you can't escape it's time to die"

“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.”

>>SKIN KID<<

Opublikowano

pisalem pare razy m.in w sprawie zwrotu jakiejs postaci, rzeczywiscie postac zwrocili ale czym jest zwrot postaci a brak rpkow na koncie? szczerze watpie ze cokolwiek zrobia. 

ale zawiodlem sie na nich jak pisalem w sprawie tego, ze nie moge odpisywac ludziom na prywatne wiadomosci w czasie gier. problemu nie naprawili... chociaz screeny wysylalem i wszystko dokladnie opisane bylo. 

Opublikowano

Postacie mozesz zwracać w sklepie , pisałem wiele razy do riot o problemach i nie tylko i powiem ci że mili są tam ludzie którzy starają sie pomóc .

Opublikowano

pozniej sie dziwia ze wstyd przyznac sie do bycia polakiem... no comment gosciu 

Napisz do riot , przedstaw im całą sytuację opisz wszystko ze szczegółami . Nic nie stracisz jak do nich napiszesz ;)

Opublikowano

Rito powinno miec wyjebane na takich idiotów jak ty. Wyraźnie pisze żeby doładowaywać sms-owo z doajrze 10'cio minutowym odstępem więc pretęsje mozesz miec tylko do siebie.

Opublikowano

Akurat, ludzie riot to mili goście, którzy chcą pomóc i starają się ulepszyć tą gre a nie tylko kase z niej zyskiwać. Jak napisałeś do riotu to poczekaj.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...