Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na NFSTimes?

Matt26PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zastanawiam się jak wygląda ban na tej stronie. Ponieważ dziś sobie chciałem zobaczyć moje statystyki a tutaj w SCORE i TOP mam minusy "-" czy to oznacza ban czy po prostu coś się nie załadowało?

Opublikowano

Po prawej stronie (jak przeglądasz swojego kierowcę na NFSTimes.com) masz napisane jaki masz status. Jest status Banned i unbanned, co one oznaczają tłumaczyć nie muszę. Z tego co wyczytałem w twojej wypowiedzi mogę wywnioskować iż masz bana na NFSTimes.

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

No faktycznie jest banned. Ale za co? Ja nie używałem cheatów zero autofinish czy speed hacków. Tylko kiedyć czasami pursuit bot aby kasy nabić. Chyba że za używanie np.: programu na możliwość zmiany samochodu powiedzmy Silvia na Veyrona i jeździe dowolnej też się dostaje. No szkoda mam nadzieje że bana na całą gre nie dostane.

Opublikowano

W grze nie masz bana :D Musisz dać im na tyle dobry dowód (np. SS), by Ci uwierzyli i dadzą wtedy unbana

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

No teraz tylko jak dać im dobry powód :) No trudno nie będę się już mógł porównywać z kumplami powiem im ze dostałem bana bo jakieś błędy serwera mieli i dali mi przypadkiem :D

Opublikowano

za używanie np.: programu na możliwość zmiany samochodu powiedzmy Silvia na Veyrona i jeździe dowolnej też się dostaje

No w atakim razie wpełni zasłyużyłeś na bana ^_^

Dlaczego jesteś ździwiony sam sobie odpowiedz na to pytanie:

Jakim samochodem potencjalnie można uzyskać lepsze czasy, silvią czy veronem?

Czasy z SP też są zapisywane.

Jak byś zmieniał na verona z zondy itp. albo z auta z top A, to może byś nie dostał.

Ewenualnie trzeba było poczekać przed metą.

Ps. A co do kolegów, pewnie Ci nie uwierzą, a jeżeli tak to "gratuluję" kumpli ;)

pozdrawiam

cieniasek

Opublikowano

No w atakim razie wpełni zasłyużyłeś na bana ^_^

Dlaczego jesteś ździwiony sam sobie odpowiedz na to pytanie:

Jakim samochodem potencjalnie można uzyskać lepsze czasy, silvią czy veronem?

Czasy z SP też są zapisywane.

Jak byś zmieniał na verona z zondy itp. albo z auta z top A, to może byś nie dostał.

Ewenualnie trzeba było poczekać przed metą.

Ps. A co do kolegów, pewnie Ci nie uwierzą, a jeżeli tak to "gratuluję" kumpli ;)

pozdrawiam

cieniasek

Przecież pisałem że auta tylko na jeździe dowolnej patrzałem zero wyścigów. A co do kolegów i tak sami nie grają więc co ich to będzie obchodzić czy to prawda czy nie ;)

Opublikowano

Poco dyskutować ban to ban. nie widze w tym wiekszego życia.. jednakże '' No teraz tylko jak dać im dobry powód  :) No trudno nie będę się już mógł porównywać z kumplami powiem im ze dostałem bana bo jakieś błędy serwera mieli i dali mi przypadkiem  :D'' rób jak chcesz.. ja bym tak nie robił  dobre dowody+ dobre SS tyle w temacie.Pozdro :P a jak dowodów nie masz to trudno sie mówi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...