Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam ! Team 5v5 EUNE !

mikimouse93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć 

Chciałbym ogarniąć jakąś ekipe składającą się z 5-7 graczy, którzy mogliby grać od rana do wieczora o wyznaczonej porze, która uzgodnie z ludźmi, ktorych wybiore o ile będzię ktoś chętny :)

A więc tak : D 
Szukam zgranej drużyny, która byłaby wstanie poświecić troche czasu wiadomo wakacje dobiegają końcowi ale przez te dni chciałbym jeszcze pograć jak najwiecej :D Poszukuję ludzi między innymi z doświadczeniem minimum rok przegrany w lola . Dywizja minimum Gold III nie ma maximum :D Osoby te musiałby posiadać TS3 , mikrofon :D Chciałbym ogarnac team na wiekszą mete :D typu wypady na turnieje np. PGA :D 

Moja dywizja nie robi szału poniewaz mam gold IV spadłem z II i się bardzo wkurzyłem i postanowiłem stworzyć drużyne :P

Nazwe drużyny podjemiemy razem z teamem :D Z czasem myśle że się zgadamy i zaczniemy grać róznego typu taktykami ^ ^ 

Wolne Linie : 

- Mid

-jungle

-adc

-supp

-Topa biore ja :D

Kto jest zainteresowany proszę o kontakt w komentarzach --- Nick, Dywizja, Wiek, I jaką aleje preferuje :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...