Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ryze skrypt na atakowanie plecami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje skrypta który atakuje plecami , mam akutalnie  boal do ryze który jest wbudowny do m2bob'a , nie chciałbym żadnego rou to mage ponieważ 5 gier nim grałem i  nie che na  tym grac , najlepiej gra mi sie tym podstawowym w bol mods tylko zeby byl do tego skrypt ktory atakuje zza pleców , oczywiscie jutro kupuje wlasnie vipa .

Opublikowano

Skąd ja wezme RTTC ??? A POZTATYM NIE CIERPIE GDY BOT ZA MNIE CHODZI , PONIEWAŻ JA SAM GDY CHODZE  NIE DOŚĆ ŻE FARMIIE TO OBIJAM A WIĘKSZOŚĆ SKRYPTÓW NIE JEST TAK ZAAWAOOWANA NAWET ROUGE MAGE JEST DLA MNIE CIENKIE . USTAWIALEM ROZNIE USTAWIENIA I NAPRAWDE NIE CHODZILO DOBRZE JA SZUKAM ZEBY ROBILO TYLKO  COMBO SZYBKO I ZZA PLECÓW ATAKOWAŁO , CZYLI EXPLOITY KTÓRE WYKORZYSTUJĄ PAKIETY TAK KUPIE VIPA TYLKO DAJCIE LINKA DO DOWNLADU EHH

Opublikowano

RTTC bije skile zza pleców, nie polecam Ci grać na tym ponieważ jak ktoś Cie nagra i wyśle do supportu to dostaniesz bana.

Opublikowano

RTTC bije skile zza pleców, nie polecam Ci grać na tym ponieważ jak ktoś Cie nagra i wyśle do supportu to dostaniesz bana.

dobra nie wazne chce zeby dzialalo jak nalezy prosze wyslij na pw ;) 

Opublikowano

Skąd ja wezme RTTC ??? A POZTATYM NIE CIERPIE GDY BOT ZA MNIE CHODZI , PONIEWAŻ JA SAM GDY CHODZE  NIE DOŚĆ ŻE FARMIIE TO OBIJAM A WIĘKSZOŚĆ SKRYPTÓW NIE JEST TAK ZAAWAOOWANA NAWET ROUGE MAGE JEST DLA MNIE CIENKIE . USTAWIALEM ROZNIE USTAWIENIA I NAPRAWDE NIE CHODZILO DOBRZE JA SZUKAM ZEBY ROBILO TYLKO  COMBO SZYBKO I ZZA PLECÓW ATAKOWAŁO , CZYLI EXPLOITY KTÓRE WYKORZYSTUJĄ PAKIETY TAK KUPIE VIPA TYLKO DAJCIE LINKA DO DOWNLADU EHH

Wyłącz orbwalking jak nie chcesz, żeby za Ciebie chodziło.

MPC <3

Opublikowano

a ja zawsze myślałem że orbwalking podczas combo jest op bo można jednocześnie napierdalac plejsy i jeszcze się pozycjonowac ale ok..

tu masz skrypt na nfd https://bitbucket.org/Tsche/bol/raw/master/nfd_spells.lua

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...