Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turcja pytania

kubixk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie do ludzi którzy graja na turcji i maja dywizje na eune mam diamond 5 czy tam jest jakas roznica poziomu trzeba sie użerać z noobami? czy mozna latwo samemu carrowac i prosze o dywizje wasze z ciekawosci :D

Uczeń
Opublikowano

Jak na EUNE masz diamond V to spokojnie na turcji wbijesz Diamond I.

Poziom tam jest o wiele niższy niż na innych serwerach. Jeśli się wyfarmisz to raczej masz wygrany mecz bo ludzie tam ogarniają tyle że są 3 linie i trzeba zniszczyć nexusa :D

Opublikowano

Wiele razy sie wypowiadałem nie liczy się serwer, poziom jest taki sam - tylko ludzie inni tzn bardziej nerwowi dlatego myślicie że jest niszy ale tak naprawdę jest taki sam na na euw eune i na

363451410787081286162.png

Opublikowano

^ Po tym poście 99% ludzi widzi że sam nim też jesteś.

Jinx3.gif

"Very very soon the terror will begin,no place to hide, no way to survive,you can't escape it's time to die"

“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.”

>>SKIN KID<<

Opublikowano

K***a, u kebabów jest najniższy poziom jaki może być. Możesz wbić tam Challengera a na innych serwerach będziesz unskilledem.

Opublikowano

^ A Oceania czy Brazylia? ;]

Jinx3.gif

"Very very soon the terror will begin,no place to hide, no way to survive,you can't escape it's time to die"

“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.”

>>SKIN KID<<

Opublikowano

nie sadze skoro mam diament k***a czy tu nie mozna normalnie pogadac tylko jebani hejeterzy musza odrazu wyskakiwac pojebany kraj

Opublikowano

Ludzie to ludzie, myślisz że inny kraj i nagle wszystko będzie super świetne? Wszędzie masz dobrych i słabych ludzi. Nie ma na to sposobu.

Jinx3.gif

>>SKIN KID<<

Opublikowano

Bo nastawienie często zmienia poziom gry wg. mnie. Poza tym ja osobiście Skill > Dywizja. 

Jinx3.gif

>>SKIN KID<<

Opublikowano

czemu nie ma strony glownej na turcji?

jest strona głowna, tr.leagueoflegends.com

@topic. Polecam turcje, gra się miło i przeważnie się wygrywa, pozatym czasem zdarzają się smieszne sytuacje kiedy piszesz do teamu po angielsku a ktos pisze zebys wypierdalal na swój serwer.

Opublikowano

z ciekaowsci ty masz tam platyne czy co :D?

i myslicie ze mozna zagrac na polu tak pelna para expolity itp? prosze o normalne odpowiedzi

strone glowna w lolu mialem na mysli

Opublikowano

z ciekaowsci ty masz tam platyne czy co :D?

i myslicie ze mozna zagrac na polu tak pelna para expolity itp? prosze o normalne odpowiedzi

strone glowna w lolu mialem na mysli

no tak :D strona glowna nie dziala, exploity raczej nie bo często sie ktoś czepia, jak gralem xerathem to za samo evadee  i szybkie combo sie czepiali, a tak pozatym plat 2 mam, jak zaczynalem bylem w s2 w 1 dzien wbilem g4, potem spadlem do g5 i siedzialem w nim okolo tygodnia potem zaczalem grac duo z adc i w 4 dni wbilem platyne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...