Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4story - kilka pytań dot. rozgrywki

- BANED -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zacząłem wczoraj grać w 4story i nie za bardzo ogarniam co wokół mnie się dzieje. Gram łucznikiem z królestwa derion, mam 26lvl i właśnie urwał mi się wątek fabularny. Do tej pory ciągle gra prowadziła mnie od postaci do postaci od których brałem questy i wszystko szlo w szybkim tempie, choć może to nie było dobre. Znudzony monotonnością zadań typu "idź zabij x potworków" nie czytałem dialogów przez co mogło mi umknąć wiele znaczących informacji dotyczących gry.

Teraz jednak po zakończeniu questa ciąg zadań się zakończył. Nie mogę znaleźć nic nowego prócz zadań dziennych. Czy to znaczy że fabuła się zakończyła i mam teraz wolną rękę?

Opublikowano

Teraz w 4story robi sie tajne domunenty dt. Udajesz sie do miasta i kupujesz dt na 20 lvl i expisz do 30 kupujesz na 30 expisz do 40 i tak dalej.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jutro postaram się ogarnąć te td choć obawiam się że to może być dopiero monotonne :/

Mam pytanie co do ulepszania przedmiotów. Z tego co przeczytałem w tym dziale to podobno bez itemków na +18-24 ani rusz. Trochę sie tym bawiłem i raczej nie da rady żebym ulepszył przedmiot pow. +10 bez itemshopu. Czy to znaczy że żeby coś osiągnąc będę musiał prędzej czy później płacić?

Opublikowano

No to kiepsko, ale raczaj poklikam trochę czasu i sam się przekonam na własnej skórze.

A co do sensownych itemów to w grze będę je głównie kupował od handlarzy czy lootał z potworków? I gdzie w grze są jacyś inni handlarze z itemami niż w Markut (chodzi mi o itemy typu hełmy, bronie itp.)?

Opublikowano

Teraz questow sie nie robi, kupuje sie TD ( tajny dokument ) zalezyu od jakiego lvl jak masz 25 to td 20. Idziesz do teleportu, telerpotujesz sie na spota i tam zabijasz moby w kolko.

Opublikowano

Na 4s juz gry sie nie zaczyna, chyba ze masz gruby portfel. Ja sam bym nie ruszyl tej gry jakbym mial zaczynac w tym patchu bo dorobic sie nie idzie na niczym

Opublikowano

Brakuje mi aktualnie PO żeby kupić td na 30lv. Podobno najprościej wbić te punkty na BG. Ktoś mniej więcej wyjaśni jak to wygląda? (Trudno wygooglować jakieś praktyczne informacje).

Opublikowano

Jednak mam zbyt zmulonego kompa do rywalizacji w PVP (walcząc PvM jeszcze jakoś dawało radę), a to jest chyba głównym celem gry jak z resztą w wielu innych MMO. Raczej sobie daruję grę.

Opublikowano

Teraz w 4story robi sie tajne domunenty dt. Udajesz sie do miasta i kupujesz dt na 20 lvl i expisz do 30 kupujesz na 30 expisz do 40 i tak dalej.

gralem w 4story z 3 lata temu i chyba tez tak bylo o ile pamietam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

4story......................................................................................................................

jakie nooby ahahahhahahahahahhahahaahhahaahhhadsadasdasd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...