Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak latać na mc.skkf.n##

dalnix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAK LATAĆ NA SERWERZE SKKF ?

Kiedy wejdziemy na serwer przez pierwsze 5 sekund jesteśmy chronieni przed dmg i nie wykrywa nas anty-cheat więc możemy włączyć fly'a i wylecieć z fosy.

Działa również kiedy przejdziemy przez sektor i do innego świata.

Niezawsze działa na kontach no-premium.

Opublikowano

W ogóle nie przydatne, bo fly jest wykrywalny na skkf'ie od razu podczas gdy postać jest używana przez inny proces, który wprowadza postać w stan lotu.

Ogółem, poradnik słaby etc. 

Weź schowaj się dziewczyno, zmień ten awatar lalko. 

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

@TezerPL Mój znajomy nie miał premium i wyleciał z fosy więc czasami warto spróbować.

@SizZxD Nie nie jest gdyby była fly był by blokowany przez pierwsze 5 sek działa praktycznie wszystko a anty-cheat tego nie wykrywa.

PS: Zmien avatar na bardziej męski a potem oceniaj innych.

Opublikowano

@dalnix Hahahahahhh. Bardziej męski? Akurat to nie jest mój avatar, nie masz nawet informacji ani świadomości kto to jest. 

I jeszcze jedno zamaskowany jakiś, bez życia i bez mózgu j#bany emosie czy kim tam jesteś za kogo się uważasz.

Masz jakiś awatar na którym wyglądasz jak pizd'a i chcesz mówić, że  ja mam zmienić awatar? Za kogo Ty się uważasz powiedz mi, 

bo z tego co widzę, jesteś jakaś pizdą w rurkach.

Co do tematu, akurat może i da się wylecieć z fosy, ale antycheat to wykrywa geniuszu, tyle w tym temacie.

PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

@Pafeu22

Nie.

Opublikowano

@SizZxD HAHAHAHAHAH To nie mój avatar i nie wiesz kim jest osoba na zdjęciu może wstawie putina i dam nick Władimir Władimirowicz Putin i będe prezydetę Rosji walnij się w głowe.

Tak wykrywa świetnie że leciałem z 3000 kratek było 3 administratorów i nie dostałem bana Logika.

nie wykrywa przez pierwsze 5 sek nie dostaje dmg nic to błąd serwa i tak samo anty cheat nie wykrywa.

Opublikowano

Śmieciowy poradnik do niczego nie potrzebny, sprawdziłem to i nie działa, potem na ts'ie się tłumaczyłem i dałem im link do tego poradnika, bo nie chce mieć przez ciebie bana. :**

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...