Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] EULA

BiiLii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdzie zgłasza się servery pay2win ?

pytam dlatego że prosiłem o coś administracje (o od rejestrowanie mi nicku premium bo wiecie jak to jest jakieś dziecko wejdzie na czyjś nick zarejestruje się pogra 5 min i wyjdzie a potem ja mam problem)

No ale wracając do rzeczy od tygodnia nie mogę się doprosić oto żeby jakiś admin od rejestrował

mi nick oni po prostu w graczy mają wywalone i liczy dla nich się hajs

Co więcej jeden z założycieli powiedział że od rejestruje mnie jak kupie megavipa za 30 zł

Nie będę wywalał 30 zł żeby admin zareagował na moje prośby

Więc server jest 2000 slotowy z czego 800 graczy jest online

Więc Mojang się nim może zainteresuje bo server jest nastawiony na konkretny pay2win widziałem dostaje się eq prot 4,32 koksy,32 bloki diax i inne itemy do tego jest kit vip który daje 2x tyle

Ogólnie nie jestem takim konfidentem ale właściciel mnie zdenerwował tym że jak kupie vipa to mnie od rejestruje ...

Czy jest jakiś sposób by wysłać IP do Mojangu lub e-maila ?

dam like za pomoc

Opublikowano

I tak nic Ci to nie da, nie staraj się. EULA to mżonki, żaden serwer nie zostanie zamknięty z powodu naruszenia zasad tej umowy, tym bardziej serwer non-premium.

Swoją drogą dziwny jesteś jak chcesz się odgrywać w jakiś sposób na administracji, bo Ci konta nie zarejestrowali, trochę dziecinne, a nawet mocno dziecinne.

Nie chcieli Ci pomóc = 1 gracz mniej dla nich, możliwe, że mniejszy zysk dla nich. Po co dalej drążyć temat? Daj sobie spokój. ;)

P.S: Mogę prosić IP tego serwera na PW? Dziwna sprawa, żeby administrator tak dużego projektu odwalał takie coś, podejrzane, niemożliwe wręcz.

--

Pozdrawiam.

Opublikowano

Odrazu widac jaki wlasciciel... Tylko kasa sie liczy a nie zadowolenie graczy. Napisz do mojangu ip serwa i powinni cos z tym zrobic a ty nawet nie kupuj tego megavipa bo szkoda kasy zeby wspomagac takich ludzi

Opublikowano

Aby zamkęli ten serwer oni podczas uruchomienia serwera muśileli by akceptować warunki umowy EULA

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...