Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Triadica.Net [Pl][Dedyk]

CorvuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No coz z kowalem troche lipa ale.. w sklepach mogly by byc niekoniecznie metale ale bodzie to by (Troszke) pomoglo xD

Aktualnie sygny brak . :O

Opublikowano

więc tak:

1)Levele konia co 10 godzin

2)Są zmienione itemy u handlarzy... nie są identyczne jak na L99

3)L99 sam też tworzyłem więc mam chyba prawo kopiować to co już robiłem i dodać coś innego? Co innego jak bym zrobił handlarzy np. za Avalon...

4)Tak wiem o tym bugu że pisze SMOK/LECZENIE. Jak najszybciej to zmienię.

5)Mobki będą dostępne już nie długo. Jest to nowa mapa z mobami dostępna od 80 lvl i prawdopodobnie zrobimy ją tylko nocą... Dla jakości gry nie po to by się z nią kryć.

6)Biolog też jest poprawiony. Przyjmuje co 40min - 1H kolejny item potrzebny do misji. Nagrody są inne niż na polskim.

Po zainstalowaniu metin2 z 2008 roku i wgraniu patchera nie może wystąpić wam podczas logowania tapeta z czerwonym smokiem i napisem L99... gdyż w metin2 nie ma takiej tapety! Patcher nie odpowiada za pliki "uiloading.eix" i "uiloading.epk" znajdującymi się obrazami ładowania map. Powtarzam jak ktoś gra na kliencie Longju99 to się nie dziwie...

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Zobaczymy . Moj Pierwszy Priv tego typu . Tylko troche transfer tych plikow nie cacy

Pach - 120kb/s

Metin2 2008 - 250kb/s

A ten Triadica - 70kb/s :/

Napiszcie jeszcze jasno jak to potem wszystko zgrac . Te 3pliki co sciagam , pozdro . ;]

Opublikowano

coś nie tak z plikiem config. Pobierz jeszcze raz i wypakuj powinno naprawić ten problem. Z resztą powtarzałem, że patcher jest robiony pod klienta Triadicy może nie działać w innych.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Jak mozesz bambus3k to zmien chociaz % na kowala w dt na +9 bo to bedzie dużo beki jak 5 razy pod rzad bedzie palil bron na +9 bo te 35% to troche malo xD

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Ehm serwer fajny do czasu potem sie glupio expi jc bylem BodyYy shinso wywalalem eq fms +9 smocza +7 eq z 2 k hp i z 30kk polecaiolo;d Fajnie sie gralo ale mialem 55 lvl i na marmurkach w v2 mi sie nie chcialo;]Nie polecam serwera.

^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@tradica

jego post mowi ze specjalnie nie poleca serwera bo noobki sie zleca i zaczna latac na wh/sh itp itd xD

a tak to mu sie podoba xD

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...