Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy To Prawda?

osii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otrzymałem info od pana tomasza ze jezeli ktos wbije 99 to na wszytkich serwach zostana wszyscy cofnieci do 1 lvl bez eq itp info to otrzymałem od sławnego gm z torunia thopmsona z gim nr 3 3j wychowacy nie podam sa to 2 gmowie którzy pełnia funkcje gm na s1 i s2 i mysla ze ejzeli ktos wbiej 99 to gra bedzie bez sensu i dlatego chca wprowadzic ten pomysł w rzycue tuz po wbiciu 99 przez jakiegos czołowego plejera z powazaniem tomek.j pytania kierowac pod numer <brak telefonu>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Bywalec
Opublikowano

Raczej to jest nie możliwe ...

Potrzebujesz avatara lub sygnaturę ?

Napisz prywatną wiadomość, pomogę !

Opublikowano

yyy..... Kolo to jest bez sensu po 1 a po 2 popatrz na swoja ortografie zastanow sie o co ci biega......

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

• Dodaj nową pozycję...