Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Hi I m ero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem dlaczego nie mogę nic kupić na steamie, nawet żadnej gry, od czasu gdy jestem u rodziny w Niemczech nie moge nic zrobic, doładowałem sobie 20 euro giftem kupionym w saturnie, i od tego czasu nie moge nawet zadnej gry kupic. Gdy próbuje kupic skina, pisze mi ze mam blokade, a dokładniej : " w celu zabezpieczenia Rynku spolecznosci  przed oszustami, wymagane jest zakupienie co najmniej jednego przedmiotu na platformie steam w ostatnim roku. Dostęp do rynku zostanie umożliwiony po 30 dniach od pierwszego zakupu. Na chwilę obecną, twoje konto nei spełnia powyższych kryteriów. Przeciez doładowałem konto steam za 20 euro, a poza tym nie mogę kupić żadnej gry ponieważ wyskakuje mi : Obecna metoda płatnicza nie pokrywa się z krajem sklepu. Koszyk został przekonwertowany i nowa suma zostanie pokazana na następnej stronie. Możesz także przejrzeć swój koszyk tutaj lub zmienić metodę płatniczą poniżej..

Dodam też że kupowałem gre poprzez gifta z allegro.  Czy wszystko wróci do normy gdy wrócę do Polski ? 

Opublikowano

Musisz kupić grę bezposrednio przez steam aby odblkowac. Kupienia giftu lub klucza sie nie liczy. W Polsce pewnie bedziesz mogl juz kupic. 

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...